Uostamiesčio centre vairuotojai santykius aiškinosi kumščiais | kl.lt

UOSTAMIESČIO CENTRE VAIRUOTOJAI SANTYKIUS AIŠKINOSI KUMŠČIAIS

Uostamiesčio centre viduryje dienos susimušė trys vairuotojai. Žodinis konfliktas peraugo į muštynes. Kaip paaiškėjo vėliau, susikirtimas veikiausiai kilo dėl autoįvykio ar chuliganiško vairavimo.

Neįprastas vaizdas nustebino pietauti skubėjusius klaipėdiečius – trys vairuotojai  Naujojo Sodo gatvėje, važiuojamoje kelio dalyje, ne tik svaidėsi keiksmažodžiais, bet ir susigrūmė.

„Pradžioje du vyrai viduryje gatvės aiškinosi santykius, rėkavo, pradėjo muštis, paskui prie jų prisijungė ir trečiasis. Vėliau trijulė nubėgo į skersgatvį, nemačiau, ką jie ten darė, bet greitai visi sugrįžo, lyg nieko prieš tai nebūtų nutikę“, – pasakojo įvykį matęs klaipėdietis.

Liudininko teigimu, konfliktas tarp vyrų galėjo kilti dėl menkaverčio eismo įvykio arba Kelių eismo taisyklių nesilaikymo.

Klaipėdietis nematė konflikto pradžios, bet pastebėjo, kad gatvėje buvo paliktos dvi mašinos, o muštynės vyko būtent prie tų automobilių.

Pasak Klaipėdos policijos komisariato pareigūnų, du iš trijų šio konflikto dalyvių parašė pareiškimus policijai.

„Per šį konfliktą sužalojimų patyrę asmenys į medikus kreipėsi patys. Dėl įvykio užregistruoti du pareiškimai, 50 metų vyras nurodė, kad Klaipėdoje, Naujojo Sodo gatvėje, jį sumušė kitas, dvejais metais jaunesnis vyras, kuris vėliau taip pat parašė pareiškimą ir nurodė, kad 50 metų vyras jį taip pat sumušė tą pačią dieną, pradėti du tyrimai“, – teigė Klaipėdos policijos atstovė Asta Kažukauskienė.

Pareigūnų duomenimis, uostamiestyje per sausį dėl fizinio smurto Klaipėdoje pradėta beveik pusšimtis ikiteisminių tyrimų.

Rašyti komentarą
Komentarai (6)

Nuo neatmenamu

laiku,didziausios kloakos buvo ir yra sostines ir uostamiesciai!

Pakrante

Būna atvejų,bet reikia stengtis malšinti emocijas,nes gali taip prisidirbti,paskiau sakysi koks buvau durnas !

vezt juos i ukraina

skubos tvarka atgaline data sukonstruot dokumentus ... kiek kartu per televizija politikai paskelbe kara rusams... nu va mes gi juk iki paskutinio runkeliu augintojo surasyti kad mirt uz privaloma paskola ir vakaru bankomatu gerove...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS