Sekęs, slapta fotografavęs ir kitaip buvusią mylimąją persekiojęs vyras pateko į teisėsaugos akiratį | kl.lt

SEKĘS, SLAPTA FOTOGRAFAVĘS IR KITAIP BUVUSIĄ MYLIMĄJĄ PERSEKIOJĘS VYRAS PATEKO Į TEISĖSAUGOS AKIRATĮ

  • 2

Klaipėdos apylinkės prokuratūra kreipėsi į teismą, prašydama pripažinti 33-ejų vyrą kaltu dėl buvusios sutuoktinės persekiojimo.

Kaip nurodoma ketvirtadienį išplatintame pranešime, procesą prašoma užbaigti baudžiamuoju įsakymu, klaipėdietį pripažįstant taip pat kaltu dėl neteisėto įsibrovimo, informacijos apie privatų asmens gyvenimą rinkimo bei grasinimo nužudyti.

Jam prašoma skirti vienų metų ir keturių mėnesių laisvės apribojimo bausmę su trijų mėnesių intensyvia priežiūra – nuteistojo buvimo vietos pagal nustatytą laiką kontrole elektroninio stebėjimo priemonėmis, nustatant, kad jis privalo būti namuose nuo 21 iki 6 val. bei įpareigoti jį dalyvauti elgesio pataisos programoje.

Teismo taip pat prašoma patenkinti nukentėjusiosios pareikštą civilinį ieškinį dėl žalos atlyginimo.

Kaip nurodo prokuratūra, po nesėkmingai susiklosčiusių santykių 33 metų uostamiesčio gyventojas ėmė kerštauti buvusiai mylimajai.

Turimais duomenimis, vyras slapta buvo paėmęs moters namų raktus ir kelis kartus jai nežinant ten įsibrovė. Neteisėtai patekęs į nukentėjusiosios butą, klaipėdietis iš jos mobiliojo telefono nusifotografavo asmenines nuotraukas, vaizdo įrašus, neviešus elektroninius prisijungimo duomenis, grasino, kad duomenis išplatins kitiems.

Taip pat nustatyta, kad kerštautojas iš moters buto buvo paėmęs ir jai priklausančio automobilio raktelius, ketindamas pasigaminti jų kopiją.

Remiantis surinktais duomenimis, vyras, norėdamas žinoti tikslią buvusios draugės buvimo vietą, prie jos automobilio dugno buvo pritvirtinęs sekimo įrenginį.

Moteris buvo persekiojama automobiliu, slapta fotografuojama. Bylos duomenimis, iš buvusio sugyventinio ji sulaukdavo net keliasdešimt skambučių bei žinučių per dieną, jai buvo grasinama susidoroti.

Įbauginta moteris dėl tokių vyro veiksmų kreipėsi į policijos pareigūnus.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

O, varge,

Kokias kančias reikėjo moteriai iškęsti. Juk pataloginis , grynas psichinis iškrypėlis tas buvęs sutuoktinis

Anonimas

Pusprotis.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS