Sekmadienio naktį ant šaligatvio Klaipėdoje rasta dar viena išniekinta Lietuvos vėliava | kl.lt

SEKMADIENIO NAKTĮ ANT ŠALIGATVIO KLAIPĖDOJE RASTA DAR VIENA IŠNIEKINTA LIETUVOS VĖLIAVA

  • 33

Klaipėdoje toliau vyksta išpuoliai prieš Lietuvos valstybės vėliavas. Sekmadienio naktį, apie 1 val. 50 min. Klaipėdoje, ant Baltijos prospekto šaligatvio buvo rasta Lietuvos respublikos valstybės vėliava.

 Policijos departamentas praneša, kad surinkta medžiaga pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 127 straipsnį.

Šią savaitę Klaipėdoje fiksuota ir daugiau incidentų, kurių metu įvairiose miesto vietose išniekintos Lietuvos valstybinės vėliavos. Policija yra anksčiau pranešusi apie 13 sugadintų trispalvių. Nurodoma, kad kai kurios vėliavos buvo ištrauktos iš joms skirtų vietų, aplaužyti kotai, kitos apdegintos.

Skelbta, kad Lietuvos trispalvės buvo išniekintos Poilsio, Naikupės, Nidos, Žalgirio, Kalnupės, Šiaulių gatvėse.

Policija prašo žmonių, kurie matė, kas galėjo išniekinti Lietuvos vėliavas, pateikti informaciją pareigūnams. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl valstybės simbolių išniekinimo.

Baudžiamajame kodekse numatyta, kad tas, kas viešai nuplėšė, sudraskė, sulaužė, sunaikino, subjaurojo ar kitaip išniekino Lietuvos valstybės vėliavą ar herbą arba viešai pasityčiojo iš Lietuvos valstybės himno, baudžiamas bauda arba laisvės apribojimu, arba areštu, arba laisvės atėmimu iki dvejų metų.

Rašyti komentarą
Komentarai (33)

Viktoras

Tai čia musu vatnikai, kurie gyvena nuo pat gimimo Lietuvoje. O garbina russija ir Putka. Tai geras sprendimas yra, susikraukite savo manatkes ir varikites pas savo garbinama priedurni Putina.

O aš galvoju, tai gali būti sąmoninga

" patriotų " provokacija , norint įbauginti žmones ? Dabar rėkimas duokit " pinigų " karui , kuris bus " ryt - poryt" girdisi vos ne kasdien . O realiai dar ir " darbai " - mėšliai išniekina ir Lietuvos vėliavas , kad būtų aiškiau " kokie mes nesaugūs " , tik bukagalviai pamiršo, kieno valdymo metu nesaugumo jausmas apėmė ?

Anonimas

Sutapimas kai prisileidom ukrainieciu lietuvos veliavas pradejo draskyti?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS