Per šventes pajūryje pareigūnams netrūko darbo: prie vairo – išgėrę, namuose – keliantys konfliktus | kl.lt

PER ŠVENTES PAJŪRYJE PAREIGŪNAMS NETRŪKO DARBO: PRIE VAIRO – IŠGĖRĘ, NAMUOSE – KELIANTYS KONFLIKTUS

Šventinė savaitė policijai buvo itin darbinga. Sustiprinus vairuotojų kontrolę, pirmieji neblaivūs žmonės įkliuvo dar Joninių išvakarėse. Girti vairuotojai kėlė avarijas, likę namuose neblaivūs asmenys mušėsi. Areštinėje atsidūrė ir, įtariama, narkotikų turėjusi moteris.

Prie vairo – išgėrę

Trečiadienį vakare Plungės rajone, Aleksandravo kaime, pareigūnams įkliuvo smarkiai apsvaigęs „Daimler Chrysler“ vairuotojas. 46 m. vyrui nustatytas sunkus – 2,72 prom. – girtumas. Jam gresia baudžiamoji atsakomybė.

Trečiadienio naktį apie 22 val. Šilutės plente sustabdžius automobilį „Mazda“, jo vairuotojui nustatytas 2,3 prom. girtumas. 50-metis uždarytas į areštinę.

Ketvirtadienį ryte Plungės rajone kelio Mažeikiai–Tauragė 39 km sustabdytas automobilis „Toyota Avensis“. Jį vairavo neuniformuotas ne tarnybos metu ugniagesys gelbėtojas. Jam nustatytas lengvas 0,62 prom. girtumas. Surašytas administracinio nusižengimo protokolas.

Ketvirtadienį vakare policijai įkliuvo neblaivus vairuotojas ir Rietavo savivaldybėje, Šiuraičių kaime. Pareigūnams sustabdžius „Nissan Primera“, jo vairuotojas į alkoholio matuoklį įpūtė net 2,64 prom.

Sukėlė eismo įvykius

Neblaivūs vairuotojai per šventes pridarė ir žalos. Laimei, žmonės avarijose nenukentėjo.

Trečiadienio naktį Taikos prospekte 62 m. vairuotojas, manevruodamas „Volkswagen Passat“ automobiliu atbuline eiga, apgadino kitą transporto priemonę. Paaiškėjo, kad vyriškis neblaivus. Nustačius 1,58 prom. girtumą, jis uždarytas į areštinę.

Ketvirtadienį vakare, apie 22 val., Klaipėdos rajone, Klipščių kaime, neblaivi automobilio „Audi“ vairuotoja sukėlė avariją. 63 m. amžiaus moteris nepasirinko saugaus atstumo ir atsitrenkė į priešais važiavusią mašiną. Nustačius 1,86 prom. girtumą, vairuotoja uždaryta į areštinę.

Aiškinosi santykius

Skuode policijai teko aiškintis dviejų girtų asmenų konfliktą. Įtariama, kad 36 m. amžiaus vyras daugiabučio kieme ranka sudavė 38-erių moteriai. Pargriuvusi ji susitrenkė galvą.

Abu konflikto dalyviai buvo neblaivūs, vyriškis atsidūrė areštinėje. Pradėtas tyrimas dėl nežymaus sveikatos sutrikdymo.

Neblaivių asmenų konfliktą aiškinasi ir Plungės policija. Trys išgėrę asmenys, tarp kurių du – sugyventiniai, susipyko apie 22 val. bute.

Vienam jų nesutarimai baigėsi ligoninėje su durtinėmis žaizdomis. Suteikus pagalbą, 60 m. vyras išleistas gydytis namuose. Du įtariamieji uždaryti į areštinę.

Konflikte dalyvavusiems 65 m. vyrui ir 62 m. moteriai nustatytas sunkus girtumas. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl fizinio skausmo sukėlimo arba nežymaus sveikatos sutrikdymo.

Paryžiaus Komunos gatvėje pareigūnams įtarimų sukėlė 40 m. moteris. Jos rankinėje rastas skaidrus paketas su rusvos spalvos biria medžiaga, taip pat indelis su baltais milteliais.

Įtariant, kad tai narkotinės medžiagos, moteris uždaryta į areštinę. Pradėtas tyrimas dėl neteisėto disponavimo narkotikais be tikslo juos platinti.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

ne PUSTI

o PUSCI DD

To xx

Nebegerk tu to dezinfekcinio skysčio, nes ir taip jau esi idijotas.

xxl

pusti pusti, punta, puto 1. didėti tūriui, tinti, brinkti: Jo veidas punta. 2. menkinamai daug valgyti ar gerti: Tik ryja, punta. Punta alų kaip jautis. putimas.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS