Tragiška avarija Tauragės rajone: žuvo Neringos tarybos narys M. Malinskas | kl.lt

TRAGIŠKA AVARIJA TAURAGĖS RAJONE: ŽUVO NERINGOS TARYBOS NARYS M. MALINSKAS

  • 30

Tauragės rajone per avariją sekmadienį žuvo Neringos tarybos narys Marius Malinskas.

Avarija įvyko popietę, apie 13 val. Tauragės rajone, Stragutės kaime. Jos metu automobilis „Volvo S70“, vairuojamas 2004 metais gimusio jaunuolio, lenkdamas automobilį išvažiavo į priešpriešinio eismo juostą ir susidūrė su priešpriešais atvažiuojančiu motociklu „Honda NT650“.

Pastarąjį vairavo 45-erių Neringos savivaldybės tarybos narys M. Malinskas. Per eismo įvykį sužalotas motociklo vairuotojas vežamas į ligoninę mirė.

Kaip BNS informavo Neringos savivaldybės atstovė Sandra Vaišvilaitė, tarybos nariu M. Malinskas buvo išrinktas pirmą kartą. Jis atstovavo Tėvynės Sąjungos-Lietuvos krikščionių demokratų partijai.

„Mūsų bendruomenei jis žinomas kaip vaistininkas, dirbo „Eurovaistinėje“. Jis gimęs Kėdainiuose, Kauno medicinos universitete įgijo magistrą, Neringoje dirbo vaistininku ir liko gyventi“, – sakė S. Vaišvilaitė.

Anot jos, vyras Kuršių nerijoje gyveno jau apie dešimtmetį, buvo įsiliejęs į bendruomenę, grojo kapeloje. 

Gairės: Marius Malinskas, žuvo, Neringos tarybos narys, Tauragės rajonas, avarija LT
Rašyti komentarą
Komentarai (30)

žinau

vaikinukas ir greitį viršijo, ir ištisinę kirto, tik spaudoj kažkodėl normaliai negali parašyt, nes matyt jis dar jaunas, visas gyvenimas prieš akis. Bet su tokiu aplaidumu, tai tiesiog žmogžudystė..klaidos kainuoja daug.

Jūratė

19metis kirto ištisinę ir pažeidė taisykles. Marius buvo doras vaistininkas, į tarybą žmonės patys išsirinko tik 2023m . Gėdykitės už tokias rašliavas.

Pažinojo

Kas jūs per padarai? Žmogus buvo geros ir atviros širdies. Esan reikalui,visada padės ir patars. Linksmas, charizmatiškas žmogus buvo, tik labai gaila ir skaudu, kad taip pasibaigė jo gyvenimas. O tie kurie " loja " kometaruos, lai užs***** , nes kogero daugiau ir nesugeba.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS