Uostamiestyje rastas šuns skriaudėjas | kl.lt

UOSTAMIESTYJE RASTAS ŠUNS SKRIAUDĖJAS

Pareigūnams pavyko sučiupti Klaipėdoje šunį kankinusį asmenį. Pastarasis teigė jau atidavęs augintinį. Už savo veiksmus vyras turės atsakyti.


 

Pareigūnams pavyko sučiupti Klaipėdoje šunį kankinusį asmenį. Pastarasis teigė jau atidavęs augintinį. Už savo veiksmus vyras turės atsakyti.

Dar praėjusią savaitę jaunuolių pora uostamiestyje, prekybos centro mašinų stovėjimo aikštelėje, užfiksavo žiaurų elgesį su gyvūnu.

Karštą ketvirtadienio popietę, liudininkų teigimu, ne vyresnis nei trisdešimties metų vyras baltame „Volkswagen“ markės automobilyje laikė Sibiro haskį. Ištraukęs iš mašinos šunį jis ėmė jį mušti.

Haskis garsiai inkštė, o netrukus vėl buvo uždarytas to paties automobilio bagažinėje.

Mačiusi incidentą mergina iškvietė pareigūnus, tačiau jiems atvykus, baltas automobilis jau buvo nuvažiavęs. Liudininkė socialiniame tinkle išplatino pranešimą su automobilio valstybiniais numeriais – žmonės sparčiai dalinosi žinute.

Nuvilnijus pasipiktinimo bangai apie Klaipėdoje kankinamą šunį, buvo imtasi atitinkamų veiksmų. Mačiusią šį incidentą Gintarę Užaitę ketvirtadienio rytą pareigūnai informavo apie sėkmingas gyvūno skriaudėjo paieškas. 

Klaipėdos vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai nurodė, kad šuns šeimininkas bus atitinkamai nubaustas.

Gyvūną mušęs asmuo teigė jau atidavęs šunį.

„Negaliu atvykti į vietą, todėl daviau parodymus telefonu. Skriaudėjas buvo apklaustas, rašė pasiaiškinimą. Taip pat vyras atskleidė, kad šuo jau kažkam atiduotas. Džiugu, kad mano išplatintos nuotraukos dėka pareigūnams pavyko jį surasti“, – pažymėjo liudininkė.

Už žiaurų elgesį su gyvūnais ir jų kankinimą taikoma administracinė ar baudžiamoji atsakomybė.

Pastebėjus panašų nusikaltimą būtina pranešti apie tai Valstybinei maisto ir veterinarijos tarnybai arba policijai. Esant galimybei, pravartu surinkti kuo daugiau įrodymų, padėsiančių nustatyti įvykio aplinkybes, – nufotografuoti, užsirašyti automobilio registracijos numerį.

GALERIJA

  • Asociatyvi nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (18)

????

,,Pastarasis teigė jau atidavęs augintinį.'' O policininkai PATIKRINO-KAM atiduotas šuo, ar jis apskritai GYVAS????

XXXL

Jei tas nieksas suniuka uzmuse,rejkia ta passata sudeginti!!!!

Žurnalistui

Tai parašykit ir sužinokit kur randasi tas šunelis, atlikit darbą iki galo
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS