Policija sukelta ant kojų: prašo pagalbos dėl galimai pagrobtos merginos | kl.lt

POLICIJA SUKELTA ANT KOJŲ: PRAŠO PAGALBOS DĖL GALIMAI PAGROBTOS MERGINOS

  • 6

Antradienio vakarą Lietuvos policija savo feisbuko paskyroje kreipėsi į visuomenę ir prašo pagalbos, nes nutrūko ryšys su policijai skambinusia ir pagalbos prašiusia mergina. 

„Prašome visuomenės pagalbos!!!

Šiandien apie 16 val. telefonu 112 sulaukta merginos skambučio, kuriuo ji šaukėsi pagalbos. Netrukus pokalbis nutrūko, o telefonas buvo išjungtas. Pareigūnai nustatė, jog skambinta iš Mazūriškių kaimo, Klaipėdos rajone.

Nuvykus į įvykio vietą, bei atlikus neatidėliotinus operatyvinius veiksmus, nustatytas liudininkas, kuris nurodė, jog privažiavus juodos spalvos, galimai „Mercedes-Benz“ automobiliui, vaikinas jėga įsisodino apie 20-22 metų, vidutinio kūno sudėjimo, šviesių rudų plaukų merginą, dėvėjusią pilkos spalvos palaidinę ilgomis rankovėmis.

Pareigūnams nuolat skambinant numeriu, iš kurio šauktasi pagalbos, po kelių valandų pavyko su mergina susisiekti, bet pasakiusi, kad jai viskas gerai, mergina padėjo ragelį, o telefonas vėl išjungtas“, – rašoma policijos feisbuko paskyroje.

Klaipėdos policijos pareigūnai portalui teigė, kad dingusios merginos ieško šeši policijos ekipažai, darbo ėmėsi Klaipėdos vyriausiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos organizuoto nusikalstamumo tyrimo valdybos pareigūnai.

„Kol kas žinių apie sėkmę ieškant merginos nėra“, – apie 23.20 val. reziumavo jie.

Turinčius vertingos informacijos, mačiusius šį įvykį ar automobilį, prašoma nedelsiant skambinti tel. 112, arba 8700 60710.

 

 

Rašyti komentarą
Komentarai (6)

palaukite

Tuoj ir vėl Požėla Veidaknygėje suabejos ar buvo pagrobimas ir tuo remiantis viskas bus apiforminta, kad nieko nebuvo. Negi jau pamiršote kaip buvo su mažametės pagrobimu Karoliniškėse Vilniuje?

Gybrijas

Paleistuves,seda i mašinas pačios, nereikia ir grobti.

Artūras

Atsirado ta merga, pagiriojasi jau...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS