Vidurdienį Klaipėdoje – nepažįstamojo dūris peiliu į pilvą | kl.lt

VIDURDIENĮ KLAIPĖDOJE – NEPAŽĮSTAMOJO DŪRIS PEILIU Į PILVĄ

  • 10

Antradienį uostamiesčio medikai skubėjo suteikti pagalbą vyrui, kuris prie parduotuvės buvo sužeistas peiliu, matant daugybei praeivių.

Medikus ir policininkus į Baltijos prospektą žmonės iškvietė 13.10 val. 45 metų vyras buvo sužeistas į pilvą vienu dūriu.

Pradžioje jis tikino, kad tiesiog stovėjo prie parduotuvės, kai prie jo pribėgo nepažįstamas vyras ir, nieko nepasakęs, smogė peiliu į pilvą.

Nukentėjusysis skubiai išgabentas į ligoninę ir tą pačią dieną operuotas. Jis vis dar gydomas ligoninėje.

Auka apibūdino užpuoliką: tai yra liekno kūno sudėjimo apie 50 metų vyras, trumpai kirptų, truputį žilstelėjusių plaukų, trumpa žilstelėjusia barzda, įvykio metu jis vilkėjo juoda, trumpa striuke ir mėlynomis džinsinėmis kelnėmis.

Nukentėjusiojo gydymo trukmė lems kaltinimų sunkumą jį sužeidusiam asmeniui.

Pareigūnai jau žino įtariamojo asmenybę ir netrukus ketina jį sulaikyti.

Panašu, kad tarp nukentėjusiojo ir įtariamojo būta kažkokio konflikto, liudytojų teigimu, vyrai kartu girtavo. Tyrimas tęsiamas.

Rašyti komentarą
Komentarai (10)

eugenijus

Vyti lauk tuos chacholus. Jau kas antras nusikaltimas padarytas ju. Tai kiek cia ju jau yra "privise"? Ar kas kontroliuoja?!

Pilietis

Baltijos prospektas tikrai neramus rajonas . Ten ir pries koki menesi gal dougiou pacanaj maloletkos shaude is pistoletu ,tikiosi ne i ka ne papuole . Nu ar tai normalu . Cia juk ne koks Garlemas kur nigeriaj shaudo vieni kitus . Cia mazas miestas ir galima istaisit situacija .

Policajams dabar po.... ui kriminalai. Dabar trikojai jiems biznis. Greitu laiku kiekvienas policajus tikriausiai gaus po asmenini trikoji.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS