Bus ir daugiau nesąmonių | kl.lt

BUS IR DAUGIAU NESĄMONIŲ

Kas pasakys, kodėl mums reikia valstybinio banko, valstybinių vaistinių, dabar dar ir valstybinio telekomo kažkas užsimanė? Gal tai mūsų valdžiai visai galvos susisuko? Bet kai matai nerūkantį, besimeldžiantį pagoniškiems stabams ir net alaus negeriantį žmogų prie pagrindinės partijos vairo, tampa viskas aišku. Manau, dar ne tokių nesąmonių sulauksime.

Rimantas

Kandidatas – "su fanaru"?

Pastebėjau, jei taip galima sakyti, keistą reiškinį. Važiuojant į geležinkelio stoties pusę, iškart už Mokyklos gatvės tilto, dešinėje, stovi didelis stendas su vieno iškilaus kandidato į Seimą portretu. Portretas kaip portretas, tačiau važiuojant pirmąja eismo juosta saulėtą dieną, apie 11 valandą, žmogus atrodo lyg būtų "su fanaru" – pamušta akimi. Toks vaizdas atsiveria judant Mokyklos gatvės tiltu. Vaizdelis, sakyčiau, juokingas. Kai privažiuoji arčiau, tada pastebi, kad tas "fanaras" atsiranda dėl virš stendo ant strypo styrančio prožektoriaus, vakarais apšviečiančio portretą. Tiesiog nuo prožektoriaus dieną krenta šešėlis, ir kandidatas atrodo kaip gavęs į akį. Manau, būsimi Seimo nariai turėtų pagalvoti, prieš mokėdami pinigus už agitaciją, nes tam tikromis aplinkybėmis ji lengvai gali virsti antiagitacija.

Viktoras

Sunkus pasirinkimas

Perskaičiau dienraštyje straipsnį apie pretendentus į parlamentą ("Lenktynėse į Seimą mirga spalvinga kandidatų minia", "Klaipėda", 2020 09 16) ir nuliūdau. Balsuoti savo vienmandatėje rinkimų apygardoje lyg ir neturiu už ką. Nė vienas kandidatas man nepriimtinas nei kaip asmuo, nei kaip politikas. Ką daryti? Juk suvokiu, kad balsuoti vis tiek reikia, nes paskui vėl nagus graušime.

Gražina

Laukiame pabaigos

Gyvenu Rumpiškės gatvės kvartale. Mūsų kvartalas buvo bene baisiausias visoje Klaipėdoje. Jau matome, kaip netrukus į gera pasikeis mūsų gyvenimas. Kiemuose jau įrengtos didesnės automobilių aikštelės, ir gatvelės bus patogesnės. Labai laukiame darbų pabaigos, norime pamatyti, ar viskas taip ir bus, kaip buvo vaizduojama vizualizacijose. Norėtume pasidžiaugti būsimais patogumais dar šiemet.

Vaiva

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

Dėdė Ignas

p. Rimantai, kokiais kriterijais remdamasis ,,valstiečius" pakėlei iki ,,pagrindinės" partijos rango?

Gražinai

tai ant biuletenio užrašyk Tadas Blinda ar Čakas Noris.:D)

Rimantui

banko kasininke, nueik pas savo svedbankio direktoriu ir pasakyk kad užduoti vykdai. Gal tas iš kas mėnesi išvežamu iš Lietuvos milijonu už paslaugas tau dadės prie algos 10 Eu.:D).Bet greičiausiai ne - lietuvių dirbančiu užsienio bankuose algos niekad nebus tokios kaip kitų šalių tokių pat darbuotojų.Todėl greičiausiai tik per petį paplos ir pasakys kad esi šaunuolis.:D)
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS