Dėmesio Olando Kepurei | kl.lt

DĖMESIO OLANDO KEPUREI

Man atrodo, kad reikia daugiau dėmesio skirti žmonių, norinčių pasigrožėti Olando Kepure, patogumui. Ten lankytojų visada labai daug, bet tualetai automobilių aikštelėje tik du. Nenuostabu, kad jie labai greitai tampa tikra kankinimų kamera. Kodėl Giruliuose ir Melnragėje stovi dideli tualetai, o ten tik mažutės būdelės? XXI amžiuje tualetų problema nebeturėtų kilti. Be to, ten nėra autobusų stotelės paviljono. Šeštadienį mus užklupo labai smarkus lietus. Jei ne prekeivių stoginė, būtume peršlapę iki siūlo galo. Mano galva, toje vietoje trūksta patogumų lankytojams.

Sofija

Kondicionierius taupo?

Kai buvo karštosios dienos, važiuoti kai kuriais autobusais buvo tikra kankynė. Keli praviri langeliai nesuteikė gaivos. Suprasčiau, jei mūsų gatvėmis važinėtų seno modelio autobusai, kuriuose kondicionierių nebuvo. Bet juk dabar mes jau turime naujus, net elektra varomus. Juk kai kuriais autobusais važiuojant buvo galima atsigaivinti, jie buvo vėdinami ir vėsinami. Kažin kodėl vairuotojai taip elgiasi? Gal taupo degalus?

Alina

Galėtų važiuoti dažniau

Labai geras yra 24 autobuso maršrutas. Tiesiog tobulas! Nuo Klaipėdos universiteto galima nuvažiuoti iki pat Kunkių, už Karklės. Gaila, kad vasarą šio maršruto autobusai važiuoja tik kartą per valandą ir paskutinis reisas numatytas apie 19 valandą. Šiltuoju metų laiku akivaizdžiai per anksti. Kol kas šiuo maršrutu prie jūros važiuoja nedaug žmonių, ko gero, nežino, kad juo galima nesigrūdant vykti į pajūrį.

Valentina

Labai gražus parkas

Po ilgoko laiko apsilankiau parke prie Žardininkų gatvės. Atvirai pasakysiu, nustebau. Šis miesto kampas tapo vertas pasigėrėjimo. Yra kur pasivaikščioti ir pasėdėti. Šalia – bažnyčios ir katalikams, ir stačiatikiams. O dar tie tvenkiniai. Vienas, tas senesnis, apsuptas žalumos. Jame peri paukščiai, matyt, ir žuvys neršia, nes vyrai su meškerėmis jį apstoję. Tas naujasis – labai gražus. Tik ar ne per gilus, nes mačiau, kad vaikai iki kaklo įsibridę turškiasi. Parkas maloniai nuteikia, pagaliau ir pietinėje miesto dalyje atsirado puikus gamtos kampelis.

Nijolė

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

Anonimas

tam bangolauzis ,- ar nematet, kaip prie Melnrages bunkeriu ?

Anonimas

tam bangolauzis ,-

Bangolaužis

Europoje, o konkrečiai Italijoje mačiau bangolaužius per 100 metrų nuo kranto. Nei jie vaizdo gadina nei trukdo laivybai, nes prie jų galima ir prieiti. Mūsiškiai bijo bangolaužių dar nuo tarybinių laikų, gal koks švedų kontražvalgybininkas gali už jų pasislėpti ir taip patekti į TSRS teritoriją. Leidžiam gamtos stichijoms mažinti LT teritoriją kiek tik jai reikia. Jei pagal grafo Tiškevičiaus parėdymus nebūtų jūron supilti Palangos tilto akmenys, jūra skalautų Meilės alėją. Iki pastatant tiltą taip ir buvo... Bet mūsų trečiaklasių galvos nieko nenori nei girdėti, nei suprasti.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS