Klausimai ponams | kl.lt

KLAUSIMAI PONAMS

Ką šiuo metu veikia premjeras su tuo sveikatos apsaugos ministru? Kada jie pagaliau imsis darbo, juk epidemija vėl kyla baisia jėga? Ar jų visų svarbiausias troškimas dabar yra tik kuo greičiau vėl ketveriems metams prie valstybės gėrio pripulti? Centrinė valdžia visai apsileido, nieko nebežiūri. Dabar jau savivaldybės turi spręsti COVID-19 klausimus, o tie tik rankas trina ir kasdien vaiposi televizoriuje. Ką tie valdžios asmenys sau galvoja? Juk užsikrėtusių žmonių daugėja, jokios kontrolės nebėra. Žmonės autobusuose važinėja nosis iškišę, kaukės kažkur po smakru kabo – palaida bala. Kodėl valstybininkams tik rinkimai rūpi, juk pandemija dar niekur nedingo? Tad ar tikrai nuoširdus buvo jų rūpinimasis piliečiais iki šiol?

Algirdas

Dėkojame už straipsnį

Skaičiau dienraštyje "Klaipėda" puikų A. Zdramio straipsnį "Statydami jūrų megauostą galime prarasti pajūrį" (2020 10 15). Labai patiko. Mano nuomone, Klaipėdos ekonominė plėtra grasina aplinkai, toks įspūdis, kad po kokių dešimties metų teks važiuoti maudytis į Latvijos pajūrį, nes pas mus tiesiog nebebus kur. Todėl viešinti tokius dalykus būtina, kad žmonės žinotų ir spėtų laiku pasipriešinti.

Zofija

Įstatymai negalioja?

Kodėl užsienyje pasiskolintais pinigais Seimo nutarimu papirkinėjami senjorai, darant išankstines išmokas, senjorams žadant tryliktąją pensiją, kad tik balsuotų, už ką reikia? Kodėl niekas tų politikų už tai nebaudžia, jeigu atskirais atvejais už panašius dalykus yra gaudomi tokie įstatymo pažeidėjai ir baudžiami? O čia valstybės mastu papirkinėjama ir nėra kaltų. Kodėl?

Pensininkė Aldona

Neišrinko, nes nedirbo

Po pirmojo rinkimų turo staiga nustebo ilgamečiai politikai, kad nuo jų rinkėjai nusigręžė. O ko jie stebisi? Reikėjo dirbti per kadenciją arba bent jau imituoti darbą. Tikra tiesa, darbo imitavimas – irgi darbas. Šioks toks. Tad neišrinko veikiausiai tik absoliučių tinginių. Tokia štai paprasta matematika.

Pilietis L.

Rašyti komentarą
Komentarai (12)

deinis

Palaikau PILIETIS ,bet man atrodo ,kad mažai išbrokijo ir dėl ko ,kiek mūsų vyriausybė verkia kad Lukašenka vadovauja 26 metus o mūsų sąrašiniai kai kurie beveik 30 metų,nieko gero nesukurdami dar sėdės ,dėl išeitinių irgi kažkas ne logiška ,paprasties žmonėms duoda mažiau nors dirbo fizinius darbus daug sunkiau ,nors išsidėti vienoje vietoje 30 metų irgi nelengva

tomas

Pritariu p. Juozui Ponai - dundukai. Neatsibus, kol jų pačių koronovirusas neprigriebs. Darbus permeta savivaldybėms, o pinigėlius mikliai prisiglaudžia.

>Zofijai

Ir taip toj Baltijoj nereikia maudytis,juk vandens sudėtis-vien šūdai ir myžalai,čia nei uostas,nei kažkokia Latvija nieko nepadės.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS