Linkėjimai Justinui | kl.lt

LINKĖJIMAI JUSTINUI

Su dideliu malonumu paskaičiau spalio 31-ąją išspausdintą straipsnį apie profesionalų laidotoją Justiną. Du kartus skaičiau, labai džiaugiausi, kad apie tokį žmogų parašėte. Teisingai sakoma – jei žmogus vaikystėje vargo matė, užaugęs tampa puikia asmenybe. Jis dirba labai reikalingą darbą, ne kiekvienas tokio imtųsi. Kad ir labai norėčiau, jokiu būdu negalėčiau būti laidotuvių įmonės darbuotoja. Ačiū Justinui už tokį pasiaukojimą. Noriu jam pasakyti mano mamos žodžiais: "Viešpatie, atlygink jam amžinu gyvenimu."

Skaitytoja

Kai kuriems medikams – katino dienos

Dabar, kai gyvenimą vėl stingdo karantinas, su koronavirusu nesusijusių medikų darbas ima kelti abejonių. Anksčiau po apsilankymo pas šeimos gydytoją būdavo galima iškart pakliūti į rentgeno kabinetą. Dabar tai neįmanoma. Kabinetas dirba vos tris valandas per dieną ir priima vos kelis pacientus. Sveikatos priežiūros centrai tušti, žmonių juose nėra. Kaip reikėtų suprasti tokį darbą? Man jau kyla įtarimas, kad, prisidengdami karantinu, kai kurie medikai tiesiog tinginiauja.

Almantas

Kam man liftas?

Gyvenu Rumpiškės gatvės 27 namo antrame aukšte. Iš bendrijos nuolat gaunu mokesčių lapelį, kuriame reikalaujama sumokėti už liftą, kuriuo mes nesinaudojame. Mūsų aukšte net nėra durų į liftą. Bendrijos pirmininkas ėmė aiškinti, kad tokie esą nurodymai, ir pasiuntė mane į savivaldybę. Ten apėjau daugybę kabinetų, kol patekau pas valdininką, kuris pareiškė, jog turiu mokėti, nes gali atsitikti, kad kurią nors dieną sugalvosiu pakilti į devintą aukštą. Nieko nepažįstu nei devintame, nei kituose aukštuose. Esu garbaus amžiaus, neturiu reikalo važinėtis liftu. Vien dėl to, kad kažkam kyla abejonių, aš kiekvieną mėnesį turiu mokėti. Taip pat bereikalingą mokestį moka ir odontologijos kabineto savininkai. Mokame daug metų, bet tai yra didžiulė neteisybė.

Eugenijus

Gal baigs triumfuoti chaosas?

Džiugu buvo sužinoti rinkimų JAV rezultatus. Gal pagaliau pasaulyje baigs triumfuoti kvailybė ir chaosas, kurio akivaizdžiai yra per daug.

Antanas

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Eugenijui

laikas priprasti kad žmonių plėšimas komunaliniame sektoriuje yra norma. Niekas netirs nepagrystų mokesčių, žuliko pirmininko darbų kaip ir netiria nepagrysto šiukšlių mokesčio(šiukšlina butas bet ne gyventojas) ar neteisėtos statybos po langais, kiemo aplinkos niokojimo.Tokia miesto valdžia - taip ir gyvenam

Skaitytojai

užmiršot parašytl kad toks darbas yra vienas iš geriausiai nešantis didžiulį pelną.

vytas

medicinos kasta nelieciama

SUSIJUSIOS NAUJIENOS