Namie – per karšta | kl.lt

NAMIE – PER KARŠTA

Sako, kad šiluma kaulų nelaužo, bet man namie jau sunku kvėpuoti. Tikrai tiek kaitinti nereikia. Lauke dar gana šilta, galima būtų tiesiog palaikyti šilumą, o ne pleškinti lyg žiemą. Bijau net pagalvoti, kokią šildymo sąskaitą gausime kitą mėnesį. Nesakau, kad reikia visai nešildyti, bet kodėl taip smarkiai? Kalbėjau su kituose Klaipėdos mikrorajonuose gyvenančiomis draugėmis, jos sakė tą patį – šildoma pernelyg smarkiai.

Vanda

Baisu, kai vaikas rėkia

Dabar, kai išgirstu rėkiantį vaiką, bijau net pažiūrėti į jo tėvus. Tiek daug autizmo sindromą turinčių vaikų, kad nežinia, kuris mažylis tiesiog ožiuojasi, o kuris yra nesveikas. Nežinia ir kaip tėvai sureaguos. Žmonės negeranoriškai vertina bandymą padėti. Juk kartais pakanka bliaunančiam vaikui pasiūlyti eiti su nepažįstama teta ir jis iš karto nurimsta.

Alina

Man gražu prikritę lapai

Norėčiau paprašyti nešluoti nuo takų lapų. Labai gražu, tikras auksas ant grindinio. Kol nelyja, būtų gerai, kad galėtume pašiurenti juos kojomis ir pasigrožėti.

Karina

Ar vėl pirksime kruopų?

Jau gyvename antrojo karantino sąlygomis. Kažin ar žmonės ir vėl skubės į maisto produktų parduotuves ilgai negendančių produktų pirkti? Labai įdomu, kokias pamokas išmokome? Bijau, kad neatsitiktų kokių nors netikėtų dalykų. Jei nesukaupsime atsargų, ar tikrai gausime produktų ir buities priemonių kada tik panorėję? Juokas juokais, bet labai jau nejuokingi dalykai pasaulyje dedasi.

Kazys

Miesto centre – pavojus

Gyvenu pietinėje miesto dalyje ir į Klaipėdos centrą atvažiuoti tenka nedažnai. Šią savaitę ėjau Herkaus Manto gatve nuo M.Mažvydo alėjos iki teismo ir negalėjau atsistebėti – šaligatviai tiesiog nukloti šlapiais lapais. Palijo. Lapai jau virsta šlapia, slidžia pliurze. Kodėl taip yra? Negi paties miesto centro niekas nevalo? Suprantu, kad šioje vietoje yra daug senų medžių, bet juk valytojai turėtų derintis prie gamtinės situacijos, o ne visus metus dirbti tik pagal grafiką.

Valė

Rašyti komentarą
Komentarai (12)

> klapėdietei iš Tiltų 22

Tai susitvarkykite savo prieštvaninio namo šildymo sistemą ir neverkite čia viešai.Niekas už jus tai nepadarys.

tai Vandai

Kai pas mane namie karšta, tai aš sumažinu šildymą ir praveriu langus išvėdinimui.

Kuomet

miestiečiai gyvena gerai ir šiltai tai visada atsiranda toki katri nori ka anie kankintūsi.Iš čia ir tas ,,per karšta"
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS