Paklausyk protingesnių už save | kl.lt

PAKLAUSYK PROTINGESNIŲ UŽ SAVE

Žinote, visai nesuprantu tų žmonių, kurie aiškina, kad koronaviruso nėra, esą pandemija – vaistų gamintojų sąmokslas ir reikalavimą dėvėti kaukes vadina genocidu. Juk nesąmonė yra ne pandemija, o tokie, atsiprašant, veikėjai, kurie viską žino geriau už visus kitus. Tokiems norisi pasakyti: "Jei esi bukas, kaip bato aulas, tai tiesiog privalai paklausyti protingesnių už save."

Gediminas

Ginčą laimėjo Nijolė?

"Karštame telefone" stebėjau ginčą dėl to, kokį žodį labiau tinka vartoti: "mokinti" ar "mokyti". Manau, 1:0 šią kovą laimėjo Nijolė, teigusi, kad geriau vis dėlto vartoti "mokyti". Kultūringi ir išsilavinę žmonės būtent taip ir sako.

Laima

Kaip visa tai atrodys?

Skaičiau šeštadienio "Klaipėdoje", kad miesto centre palinkusius medžius paramstys. Manyčiau, tai nėra geras sprendimas. Kaip visa tai atrodys? Uostamiestis bus kaip senas sodas. O ką pasakys pas mus atvykę turistai, kai pamatys medžius, paramstytus kartimis? Atrodysime kaip kokie atsilikėliai. Nors, matyt, tokie ir esame.

Genutė

Lietuvos žmonės – ne gyvuliai

"Karštame telefone" labai patiko vieno klaipėdiečio mintis, kad reikia naikinti iki šiol galiojančius alkoholio prekybos draudimus. Žmogus kalbėjo apie draudimą prekiauti alumi ir kitais gėrimais po 20 valandos. Aš manyčiau, kad reikia ir tą sekmadienio draudimą atšaukti, nes kvailystė neleisti prekiauti po 15 valandos. Kvailų žmonių, o gal ir absoliučių nevispročių sprendimas, kuris niekaip nesiderina su atvira, pilietiška visuomene. Lietuvos žmonės juk ne gyvuliai, kad jiems reikėtų nurodinėti, ką ir kada gerti. Kiekvienas sąmoningas pilietis atsako už save ir savo veiksmus, o ne ta abstinentų šutvė.

Gediminas

Sprendimas – per ūmus

Negaliu pateisinti R. Karbauskio ūmaus noro atsisakyti Seimo nario mandato. Pats aiškino, kad už jo partiją balsavo 200 tūkst. žmonių ir nevalia ignoruoti šio fakto. Tai kodėl jis dabar pats tai ignoruoja? Juk iš tiesų, jei žmonės balsavo, jie nori parlamente matyti visus tuos, už kuriuos atidavė balsus. Nelogiška, gerbiamas Ramūnai.

Rimantas

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Anonimas

Gediminai, tavo protas niekam neįdomus. Sėdėk namie ir nekvaršink mums galvos. Gali ir tris antsnukius iš karto užsidėti. Nors niekam neįkąsi...

pensininkė

juk tie rinkėjai balsavo už partiją ir vietoje Karbauskio atėjo kitas kandidatas iš sąrašo o jis kaip partijos pirmininkas ves partiją ir toliau tai lyg papildomas dar vienas dalyvis seime bet ne seimo narys.O dėl prekybos alkoholiu koks skirtumas iki kiek prekiauja manau kad namuose visada turi atitinkamą kiekį alkoholio kaip sakant bėdos atvėjui tai ir vaišinkis iš atsargų o paskui papildysi nebent bėda tiems pas kuriuos atsargos neužsilaiko tai tokiems reikia riboti pardavimus kad iki pirmadienio išsiblaivytų

Rimantui

Karbauskiui visiškai nusispjaut kiek ir kas už jį balsavo. Jūs manote, kad jis ten kažką darė dėl balsavusių už jį ? Jis ten savo reikalus tvarkė. O kai negavo valdžios, jam tas seimas reikalingas kaip šuniui penkta koja. Lygiai taip pat ir su dabartine valdžia. O labiausiai džiaugiasi buvę KGBistai, nes dar mažiausiai 4 metus viskas bus užslaptinta. Kodėl Estija galėjo priimti listracijos įstatymą ir visus "busvusius" paprašė lauk ? Ir kodėl jie mus dabar jau visa galva lenkia ? Nors kažkada mes buvome lyderiais.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS