Pasijaučiau tarsi apvogtas | kl.lt

PASIJAUČIAU TARSI APVOGTAS

Kaskart skambindamas į kokią nors gydymo įstaigą, norėdamas užsiregistruoti pas gydytoją, patiriu didelį stresą. Ypač po karantino, kai prisiskambinti į registratūrą tapo tikru iššūkiu. Pastarąjį kartą skambinau visą dieną, pradžioje klausydavau įrašytos kalbos, paskui muzikos, galiausiai ryšys nutrūkdavo. Nė neįsivaizduoju, kiek mano pinigų tai "suėdė", bet kaskart skambindamas į gydymo įstaigą jaučiuosi apvagiamas. Ir, blogiausia, prisiskambinti taip ir nepavyksta. Kažin ar tų įstaigų vadovai žino šią problemą?

Viktoras

Nuvylė politikai

Nuvylė viena partija, į rinkimų sąrašą trečiuoju numeriu įrašiusi svarbiausią Seimo sodininką. Mano požiūriu, tai – žemiausio lygio makiavelizmas, pataikavimas daliai rinkėjų ir nepaisymas savo politinių principų. Mane tai labiau užgavo nei į korupcijos skandalą įsivėlusio buvusio partijos lyderio istorija. Manau, mąstantys rinkėjai tokį politikų žingsnį įvertins tinkamai.

Dionizas

Taupumas neatsiperka

Skaičiau straipsnį "Klaipėdoje" ("Vietoj prekių – nervų karas", 2020 07 01) ir nustebau, kiek daug yra naivių žmonių. Užsisako prekes svetainėse, kurios net neegzistuoja, siunčia pinigus, o paskui verkia, kad apgavo. Juk ne vienas yra nudegęs nagus, ne pirmą dieną gyvuoja ta internetinė prekyba. Nejau neaišku, kad pirkti reikia tik iš patikrintų ir patikimų tiekėjų. Tada ir verkti nereikės. Yra sena lietuviška patarlė, kad šykštus, šiuo atveju tariamai taupus, moka du kartus.

Elena

Reikia seminarijos

Skaičiau spaudoje ("Nežinia dėl pašto ateities", "Klaipėda", 2020 07 01), kad į istorinį Klaipėdos centrinio pašto pastatą galėtų būti perkelta kunigų seminarija iš Telšių. Manau, kad tai labai gera mintis. Tokios įstaigos atsiradimas pakylėtų bendrą uostamiesčio lygį.

Virginija

Uždarumas išgelbės

Labai džiaugiuosi, kad Lietuvoje koronavirusas buvo suvaldytas, pernelyg neišplito ir dabar nebeplinta. Ir taip bus, jei suvaldysime atvykėlių srautus iš užsienio, o jei vėl atversime visas sienas, laukia tragedija. Tik uždarumas šiuo atveju mus gali išgelbėti nuo visiško žmonių ir valstybės kracho.

Henrieta

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Anonimas

Liepos men. 8d. noredamas prisiskambinti i jurininku poliklinika prisaskambinau i registratura tik po 109 minuciu isklausytu atsakiklio irasu.Sekancia diena lankanis poliklinikoje pacientus ileidzia po viena ir jokios eiles nebuvo. Pagarbiai senjoras Antanas.

palangiske

Henrietai,per tokias neprotaujancias ir plinta virusas,nejau geriau metus dirbti tevyneje ir nevaziveti,o po saugsit kad nera pinigu,tokios debilles turi isvaziuoti visiems laikams,mes norime dirbti ir gyvent LT.Saugokime save ir kitus

SUSIJUSIOS NAUJIENOS