Sužavėjo Seimo pirmininkės asmenybė | kl.lt

SUŽAVĖJO SEIMO PIRMININKĖS ASMENYBĖ

Perskaičiau šeštadienio "Klaipėdos" numeryje straipsnį apie naująją Seimo pirmininkę Viktoriją Čmilytę-Nielsen ir kilo klausimas, kodėl liberalai iki šiol ją taip slėpė nuo visuomenės? Juk šitokį žmogų buvo galima tikrai išnaudoti pritraukiant mūsų Lietuvos rinkėjus. O gal liberalai manė ir taip pritrauksiantys pakankamai balsų? Būčiau žinojusi daugiau apie gerbiamą Viktoriją, veikiausiai būčiau balsavusi už Liberalų sąjūdį, nes rinkimuose atidaviau balsą visai kitai partijai. Labai džiaugiuosi "Klaipėdoje" perskaičiusi plačiau apie Seimo pirmininkę, likau sužavėta jos asmenybės. Iš jos tarsi šviečia gerumas, padorumas ir iškili siela. Reikia daugiau tokių žmonių Seime.

Janina

Reikia atšaukti draudimus

Gal dabar naujasis Seimas, kaip žadėjo, imsis tų draudimų atšaukimo? Kam reikia to alkoholio prekybos laiko ribojimo vakarais po 20 valandos? Dabar kiekvieną vakarą prieš pat šitą "komendanto A.Verygos valandą" prekybos centruose būna sujudimas, kiti pirkėjai net be eilės priversti praleisti žmogų su keliais alaus buteliais. Šitą nesąmonę reikia panaikinti. Teko matyti, kaip užsieniečiai net išsižiojo, kai jų butelius kasininkė nukėlė ir pasidėjo sau prie kojų. Nė vienas nemokėjome angliškai, taigi negalėjome paaiškinti miesto svečiams, kad mūsų apsirūkiusi valdžia uždraudė parduoti alkoholį po 20 valandos. Alkoholio reklamos draudimus taip pat nedelsiant reikia atšaukti.

Vladas

Nustebino suremontuota gatvė

Teko savaitgalį važiuoti nuo Klaipėdos traukinių stoties "Senukų" prekybos centro, esančio Vilniaus plente, link. Mokyklos gatve važiavau pirmąkart po ilgo laiko, nes vis baiminausi kelio darbų ir spūsčių. Į didžiuosius "Senukus" iš centro iki šiol vykdavau Minijos gatve ir Baltijos prospektu. Šįsyk nustebino gražiai sutvarkyta senoji-naujoji Mokyklos gatvė ties susikirtimu su Tilžės gatve. Oho! Net trys eismo juostos, nauji šviesoforai! Asfaltas – kaip stiklas, naujas! "Respect" miesto valdžiai už tokį darbą ir inovacijas. Svarbiausia – gatvė plati, nauja ir lygi, tiesiog džiaugsmas važiuoti.

Darius V.

Rašyti komentarą
Komentarai (11)

nustebino

Nustebino muilina panegirika seimo pirminykei. Jos niekas neslėpė, net per tv nuolat rodydavo netvarkinga čiučeliška šukuosena atgrasią personą čmil, net jos biografijoje parašyta - kgb-isto dukra. Tikrai garbės Lietuvai nedaro. Bet ko norėti iš liberastų.

AK

Ir dar sumažinti alkoholio kainas reikėtų, kad galėt sočiau atsigerti.

Janina

jei ponia nepriklausytų žvėrių liberalų sektai tai gal ir būtų verta susižavėjimo. Jeigu užmiršai ką jie darė per 35 Lietuvos nepriklausomybės metus, patariu paguglinti ir pasidomėti. Siiiaaaaauubaaas..
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS