Tikiu Lietuvos moterimis | kl.lt

TIKIU LIETUVOS MOTERIMIS

Man labai patinka šių rinkimų rezultatai. Nuo šiol moterys valdys Lietuvą. Žinau, kad vyrai juoksis ir lauks net ir menkiausios klaidos. Bet aš tikiu, kad jos bent jau bendraus mandagiau. Pamatysime, kaip ten iš tiesų bus, bet vyrų chamizmo ir nesąmonių jau prisižiūrėjome.

Vaiva

Vėl valdžia švaistėsi eurais

Šių metų rinkimai į Seimą mane tiesiog pribloškė. Daug juose įdomybių, aišku, didžiausia – rezultatai. Tik aš norėjau pareikšti savo nuomonę ne apie tai. Žiniasklaida skelbė, kiek pinigų išleido turtingasis ponas nelietuviška pavarde, ir kiek Laisvės partija. Balsų rinkimuose į Seimą tiek vieni, tiek kiti gavo panašų skaičių. Skirtumas tik tas, kad šitas ponas iššvaistė milijonus, o "laisviečiai" – nepalyginti mažiau. Taip piniguočius įrodė, kad ne viskas už pinigus perkama. Pykstu ir ant valstybės, šį kartą buvo galima rinkimus surengti truputį mažiau eurų švaistant. Gyvename labai sudėtingu metu, reikia galvoti apie ateitį, mums labai reikės tų pinigų, kuriuos šiomis dienomis taip lengvai mėtėme. Kažkaip labai neūkiškai ir netoliaregiškai gyvename.

Vanda

Kodėl jie be kaukių?

Pasipiktinau pažiūrėjęs televizijos laidą "Kasdieniai rūpesčiai". Laidos vedėjas ir jo pašnekovas Nacionalinio visuomenės sveikatos centro Klaipėdos departamento direktorius R. Grigaliūnas prie stalo sėdėjo ir kalbėjosi apie aktualius klausimus neprisidengę veidų. Tarp jų tikrai nebuvo reikalaujamo poros metrų atstumo. Nesuprantu, kaip taip gali būti? Vieniems – griežti draudikai ir reikalavimai, o kiti viešai, visiems matant, juos šiurkščiai pažeidinėja.

Petras

Nematuoja temperatūros

Savaitgalį turėjau malonumą apsilankyti Klaipėdos dramos teatre. Tačiau labai nustebau, kad prie durų nebuvo matuojama ateinančių žiūrovų temperatūra. Gal esu perdėtai jautri koronaviruso temai, bet jau įpratome visur būti patikrinti. Mano įtarumas ir nemalonus pojūtis dar labiau sustiprėjo, kai aplinkui viso spektaklio metu nuolat kosėjo gal keturi žmonės. Po to pajutau, kad nebenoriu jokių renginių. Gal geriau palauksiu geresnių laikų.

Jolanta

Rašyti komentarą
Komentarai (19)

deinis

Man keista ,rašoma diskriminuoja moteres,dar rašė dikriminuoja vyrus ,rašo mažai moterų ,bet niekas nerašo kad seime ir kitur turi dirbti protingi ,išmanūs ,sanprotaujantis asmenys o ne vien turintis diplomus ,o dabar pasimatys kas geriau moteriys ar vyrai ,norint vadovauti ,reikia laikytis posakio ,durnas mokina o protingas mokinasi

zemaite

Vaiva,taikaisi i lezbiu klana,nepriims taves,dulkinkis su esamomis

Tai jautruolei Jolantai

Tai nereikia vadalotis po visokius renginius, jeigu taip bijoma, sukosėjo mat žmogus, kas atsitiko, temperatūros nematavo- dar gražiau, tokios jautruolems reikia tupeti namuose, neerzintis ir kitų neerzinti, bei skambineti.Tenka girdeti tokių sovietinių bobelių pastabas, apie atseit....netinkamą kaukes devejimą irgi.Save ziūreti reikia, o ne mokinti kitus.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS