Tvarka atgyveno | kl.lt

TVARKA ATGYVENO

Pritariu A. Garnienės nuomonei ("Ką galvoja žmonės?", "Klaipėda", 2020 10 21), kad geriausia būtų už atskirus asmenis balsuoti, o ne už visą partijos sąrašą. Juk ne visi tame sąraše yra verti dirbti Seime. Todėl dabar esama rinkimų tvarka ne visai teisinga. Ir mes, rinkėjai, skriaudžiami, nes negalime rinktis pagal sąžinę.

Skaitytoja

Tegul eina dirbti

Skaičiau straipsnį "Darbo netrūksta, o bedarbių vis daugėja ir daugėja" ("Klaipėda", 2020 10 22). Niekaip nesuprantu, kur yra tie ieškantieji darbo? Juk reikia ir plytelių klojėjų, ir valytojų, ir vairuotojų – darbo pasiūlymų nemažai, o bedarbių gvardija vis auga. Kodėl nesiūlomas tas darbas bedarbiams, o vietoj to jiems mokamos išmokos? Kodėl jie nedirba, o gyvena iš išmaldos, kai tiek daug laisvų darbo vietų? Ne kartą teko matyti, kaip prie Juozapo Darbininko bažnyčios sekmadieniais sėdi gana jauni vyrai, ištiesę ranką. Gėda žiūrėti, dirbtų geriau, užuot elgetavę.

Klaipėdietė

Padėjo vaikui

Klaipėdos vaikų ligoninės Konsultacinės poliklinikos registratūros darbuotoja Ingrida padėjo išspręsti sudėtingą situaciją. Ji išnarpliojo keblią problemą ir vaikučiui labai padėjo.

Mama

Reikėtų tikrintojams apsilankyti

Skaičiau straipsnį "Protokolų už statymo pažeidimus – mažiau" ("Klaipėda", 2020 10 23). Man tai labiau primena panegiriką. O gal protokolų mažiau todėl, kad Viešosios tvarkos skyrius blogiau dirba? Rašoma, kad per beveik 10 mėnesių jie surašė 5,6 tūkst. protokolų. Tiek galima per savaitę surašyti. Kiekviename kieme pilna mašinų, kurios pastatytos neleistinoje vietoje – ant šaligatvių ir ant žolynų. Pavyzdžiui, Baltijos prospekte tarp 93 ir 99 namų yra keli nedideli skverai, kuriuose pėsčiųjų takeliai išasfaltuoti. Tai tas asfaltas nuo automobilių važinėjimo taip sugadintas, kad jie jau sunkiai ten ir patys juda, nors važinėti tais takais draudžiama, ir mašinas statyti – taip pat. Ten reikėtų tikrintojams apsilankyti. Per vieną rytą jie ten aptiktų 30–40 automobilių, paliktų neleistinoje vietoje. Ir reikia ateiti tikrinti ne per pietus, o 7 val. ryto.

Jonas

Rašyti komentarą
Komentarai (7)

deinis

Paskaitai straipsniu ,komentarus ,plaukai ant plikės stojasi ,tiek aplinkui negerovės ir nieks negali ar nenori ,atrodo mažos bėdos bet jos nepašalinamos ,nu yra ir rimtu ,renkami ne asmenys o sąrašiniai o tai lygtai konstitucijoje neparašyta ,seime sėdi beveik kaip Brežnėvo laikais ir kuria GIEROY valstybę

Janina

Visiems vairuotojams aiksteliu reikia po langais ,kad isliptu is lovos tiesiai i automobili.Pasivaiksciokit iki artimiausios stovejimo aiksteles,busit sveikiasni.J

Klaipėdiete

eik pati art juodai už grašius.Tokios bukos durnės tik ir žino pamokslus sakyt ir visuomenę prieš vargo ištiktus nuteikinėt ___ Darbdavių iki šiol niekas nekontroliuoja ir jų nebaudžia. Už savo darbuotoju skriaudimą ir apvaginėjimą atsakomybės nėra. Skūskis nesiskūsk, visos institucijos nusiplauna -,atsakymas vienas ,,eikit į teismą". O kaip eisi į teismą jeigu vos keliui į darbą sukrapštai?..Tą gerai žino ir darbdavys-vergvaldys..___Kodėl gerose įmonėse kur ir alga normali ir žmogus gerbiamas ir nėra kadrų kaitos? Kodėl jie niekad neieško darbuotojų?Tik sudverslis jau 30 metu kaip daro ką nori o žmonės pas juos nuolat keičiasi po 30-50 per mėn.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS