Atostogų paradoksas | kl.lt

ATOSTOGŲ PARADOKSAS

Anot pesimizmo filosofo Merfio, pagarsėjusio savo nieko gero nežadančiais dėsniais, motina gamta iš prigimties yra pokštininkė. Būtent todėl susiruošusieji atostogauti, dar prieš metus ar, geriausiu atveju, žiemą suplanavę savo keliones, neturėtų labai nustebti, kad planai staiga ėmė ir sugriuvo. Nes, pasak to paties Merfio, susidarius ypatingoms sąlygoms, viskas, kas gali nepasisekti, būtinai nepasiseks. Maža to, jeigu kas nors nepasiseks, tai nutiks pačią netinkamiausią akimirką. Tačiau net tokiu atveju siūloma nusišypsoti, nes rytoj bus blogiau. Nesėkmių pranašas pabrėžia, kad realybė – tai viso labo iliuzija. Labai įkyri. Todėl, jei jums nenusisekė atostogos, prakiuro dangus, sulūžo lagaminas ar bankrutavo kelionių organizatoriai, nespėjus jums pajudėti link išsvajotų rojaus šalių, priimkite tai kaip neišvengiamybę, kuri nuo jūsų nepriklauso.

Nelaiminga vaikystė

Augau labai neturtingame kaime. Šeimoje buvo septyni vaikai, nederlinga žemė, ir net vaivorykštė virš kaimo būdavo nespalvota.

Pritrūko tikslumo

Du vaikinai pakelėje kabina plakatą: "Stop karui keliuose! Mirtis jau arti! Mažink greitį, kol nevėlu!" Pro juos dideliu greičiu pralekia sunkvežimis. Iš kabinos iškiša galvą vairuotojas ir grūmodamas kumščiu rėkia:

– Užkniso ta jūsų socialinė reklama!

Sunkvežimis dingsta už posūkio. Po kurio laiko pasigirsta smūgis. Vienas vaikinas sako kitam:

– Gal reikėjo užrašyti paprasčiau – "Tiltas išardytas"?

Pavydėtinas atvirumas

Gatve linguoja du draugai. Pro šalį eina simpatiška mergina. Vienas draugas sako:

– Matei, ji man nusišypsojo.

– Ko tu stebiesi? Pirmą kartą tave pamatęs aš irgi žvengiau.

Gairės: kokteilis
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS