Būkite taupūs | kl.lt

BŪKITE TAUPŪS

Išgertos kavos tirščių neiškratykite – juos dar galite panaudoti pirtyje. Tirščiai atstos neadekvačiai brangius šveitimui ("pilingui") skirtus produktus, nes jie – puikus odos šveitiklis.

Iš pradžių kavos likučius išdžiovinkite, jų sukaupkite pakankamai. Patyrę pirtininkai "Kokteiliui" tvirtino, kad, masažuojant odos paviršių, tirščiai ne tik išvalys, bet ir itin sušvelnins odą gana ilgam laikui.

Dar teigiama, kad procedūros rudos masės likučiais gražina odą, naikina negyvos odos ląsteles. Po pirties jausitės žvalesni, nes tirščiai, pasirodo, dar ir tonizuoja organizmą.

Išgertos kavos likučiai vertingi ne tik pirtyje. Jais, sumaišius su šaukštu alyvuogių aliejaus ir puse šaukštelio medaus, moterys gali šveisti veidą. Jei veido oda riebi, į mišinį šveitimui įlašinkite kelis lašus citrinos sulčių. Prieš "pramogą" veidą sudrėkinkite, o tirščius švelniais judesiais įmasažuokite  į odą. Po procedūros veidą švariai nuplaukite šiltu vandeniu ir pasitepkite kremu.

Kavos tirščiai gali padėti atsikratyti pleiskanų. Sudrėkintos galvos odą įtrinkite tirščiais, palaikykite bent 10 min. Po to kruopščiai išplaukite galvą. Tai natūralus, paprastas ir pigus būdas kovoti su pleiskanomis.

Vyrams neskaityti

Kavos tirščiai – puiki profilaktinė priemonė norinčioms išvengti celiulito arba su juo jau kovojančioms moterims. Šveisdamos tirščiais pašalinate negyvas odos ląsteles, gerinate kraujotaką, lyginate, švelninate ir stangrinate odą.

Venkite to žodžio

Būkite geri skaitytojai – kalbėkite taisyklingai. "Pilingas" – šlykšti svetimybė, nevartotinas žodis. Vietoj jo sakykite: šveičiamasis kremas, odos šveitimas.

Ir šaldytuve būna veiksmingi

Kokiame nors indelyje ar puodelyje įdėti į šaldytuvą kavos tirščiai sugers kitų produktų skleidžiamus kvapus.

Gairės: kokteilis
Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Taip

Ir mylimas rozes....labai joms patinka. Ir dar- negalima kratyti i kriaukle....uzkimsite. Del to vyrai labai barasi.Cha, cha...

Gyventoja

Teisingai. O sodininkai tręškite šilauoges.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS