Remonto kaina ant pado | kl.lt

REMONTO KAINA ANT PADO

Ar ir jūs esate užmiršę nulupti remonto kainos etiketes, priklijuotas ant batų padų? O tie lapeliai  lyg tyčia – ryškūs: balti, geltoni arba apelsino spalvos.

O tikriausiai patys esate atkreipę dėmesį į kitus. Pranas pasakojo, kad anądien Klaipėdoje išdidžiai žygiavo savimi besidžiaugianti gražuolė, liaudies vadinama "fifa", o ant jos batų pado buvo priklijuotas lapelis, liudijantis, kad avalynė neseniai taisyta arba pirkta pigių batų parduotuvėje.

"Taip ir norėjosi pasakyti: prieš vaidindama "fifą", iš pradžių nusilupk kainos lapelius nuo padų", – ironizavo vyriškis.

Pranas tvirtino, kad nemėgsta žiūrėti į kitų žmonių kojas, tačiau ryškūs lapeliai norom nenorom atkreipia dėmesį.

Derinys su aulinukais

Moterys, bijančios rizikuoti ir norinčios prisijaukinti batų bei kojinių tendenciją, turėtų pradėti nuo "saugiausio" varianto – aulinukų ir kojinių derinio. Žaibišku greičiu vėstant orams žaismingos kojinės ne tik tarnaus kaip itin stilinga detalė, bet taip pat bus ir pagalbininkės šaltu oru. Reikėtų derinti dviem būdais: arba rinktis nuosaikią avalynę ir ryškias kojinaites, kurios taps derinio akcentu, arba prie išskirtinės avalynės derinti tokias pat akį traukiančias kojines, kurios tik papildys įvaizdį.

Anot žinovų, iš aulinukų kyšančios spalvingos ir stilingos kojinės – puikus stiliaus akcentas rudenį. Tačiau nemanykite, kad kojinės tinka tik prie neutralių ir klasikinių modelių. Specialistai kviečia nebijoti rinktis ir išskirtinių avalynės porų, kurios taip pat gali puikiai derėti kartu su ryškiaspalvėmis kojinėmis.

Linksmieji tirščiai

– Mielasis, žinai, ką aš išskaičiau tavo akyse?

– Ką, brangioji?

– Tu nori mane vesti.

– Analfabetė...

Gairės: kokteilis
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS