Žiogelis gali atnešti laimę | kl.lt

ŽIOGELIS GALI ATNEŠTI LAIMĘ

Janina tvirtino "Kokteiliui", kad yra daugybė įvairių prietarų, kaip pritraukti sėkmę į namus. Keli iš jų susiję su žiogeliu.

Žiogelis arba smeigtukas gali padėti apsaugoti save ir savo namus nuo neigiamos energijos, piktos akies ar blogų kėslų.

Jei norite sėkmės

Vidurnaktį paimkite mažesnį žiogelį ir raskite nuošalią vietą. Padėkite jį ant švarios servetėlės ir uždekite žvakę. Sukalbėkite savo norą.

Keletą kartų žiogeliu pakabinkite vaško ir palikite jį iki ryto. Tada nuvalykite vašką ir žiogelį pritvirtinkite nepastebimoje vietoje ant drabužių.

Jei norite pinigų

Jums reikės netikrų popierinių pinigų, išsispausdintų pačių arba įsigytų dovanų parduotuvėje. Paimkite aukso spalvos smeigtuką, kelioms minutėms pamerkite į šventą vandenį ir tada juo pradurkite kiek įmanoma daugiau banknotų.

Vėliau smeigtuką galite nešiotis arba padėti ten, kur laikote pinigus, kad jis perduotų gerą energiją.

Jei norite meilės

Iš raudono audinio iškirpkite dvi širdis. Ant jų užrašykite savo ir mylimojo inicialus. Jei neturite konkretaus žmogaus, tiesiog užrašykite "jaunikis" ar "nuotaka".

Uždekite raudoną žvakę. Palaikykite žiogelį ar smeigtuką jos liepsnoje ir tada juo susekite abi širdeles. Padėkite nakčiai po pagalve.

Jei susapnuosite gerą sapną, tikėkitės netrukus sutikti išrinktąjį. Jei sapnai sumišę, pakartokite ritualą po trijų dienų.

Jokiu būdu negalima reikalauti gerovės sau, susijusios su kitų žmonių skausmais ir kančiomis, kitaip svetimos emocijos bumerangu grįš pas jus.

Česka (397 719; "Kokteilis" kartais tiki prietarais, kartais – ne)

Gairės: kokteilis
Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Zosė

Burtai ir švęstas vanduo. Ar žinote, kad tai šventvagystė? Jei esi tikintis, nevalia naudotis burtais, nes tai reiškia, kad ieškai atsarginių variantų, nepasitiki Dievu.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS