Areštuotas aktoriaus P. Dimšos turtas | kl.lt

AREŠTUOTAS AKTORIAUS P. DIMŠOS TURTAS

  • 7

Garbaus amžiaus aktorius Petras Dimša sulaukė dar vienos nemalonios žinios – laikinai apribotos jo teisės į turtą. Nors mirtinos avarijos byla dar nebaigta, jau neabejojama, kad aktoriui žuvusio dviratininko Šarūno S. artimieji pateiks nemenką civilinį ieškinį, rašo portalas delfi.lt.

Aktoriui po avarijos buvo nustatytas 1,67 prom. girtumas, o P. Dimša apklausų metu tikino, kad nė nesuprato iš kur atsirado dviratininkas ir teigė jo nekliudęs.

Tyrimas buvo pradėtas liepos 17. Ties posūkiu iš Oslo gatvės į Lazdynų gatvę pareigūnai rado P. Dimšos „VW Polo“, aplankstytą dviratį, pasvirusį apšvietimo stulpą. Dviratininką į ligoninę išvežė pro šalį važiavę greitosios pagalbos medikai.

Kalbėdamas su pareigūnais dar įvykio vietoje aktorius pasijuto blogai, jis išvežtas į ligoninę.

Šarūnas S. neišgyveno.  Jauno vyro mirtis dar apsunkino tyrimą. Tačiau prokurorai neskubėjo byloje P. Dimšos skelbti įtariamuoju ir toliau rinko įrodymus. Rugpjūčio 13 d., prokuratūra gavo oficialią medikų kraujo tyrimo išvadą.

Su advokato pagalba aktorius ėmė įrodinėti, kad girtumas atsirado visai ne dėl alkoholio vartojimo, o dėl vaistų, kuriuos jis geria dėl širdies sutrikimo. Tad tyrėjams teks patikrinti, ar taip gali būti, ar tai tėra gynybos pozicija.

 

 


 

Rašyti komentarą
Komentarai (7)

anta

nera ko dangstyti per tokius senius zusta zmones ......nusikaltai tai turi but nubaustas.

Vilnietis

AŠ ISIVAIZDUOJU KOKS JAU GALI BUTI NUOSPRENDIS ATSIMENU KAZKADA ZIUREJAU TV TAI KALBEJO KUOM LB ITAKINGAS ARBA TURTINGAS NEGALI BŪTI KALTAS NES VISUOMENEI NAUDINGAS YRA KAZKADA MACIAU MAN AKYS APŠALO NES LB SUNKU APKALTINTI TAI SUSIDARIAU NUOMONE JAI TU TOKS NESI VISADA BUSI KALTAS APGAILETINA KUR MES GYVENAME ....

ssaulius

Senas girtas zudikas.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS