Magistraliniame kelyje blaškėsi penkiametė: gelbėti puolė Karo policija | kl.lt

MAGISTRALINIAME KELYJE BLAŠKĖSI PENKIAMETĖ: GELBĖTI PUOLĖ KARO POLICIJA

  • 9

Magistraliniame kelyje Vilnius–Kaunas besiblaškiusią mergaitę pastebėję pareigūnai į situaciją reagavo žaibiškai, pranešė Karo policijos atstovai.

Rugpjūčio 24 d. prieš pietus Karo policijos kariai magistraliniame kelyje Vilnius–Kaunas tarp pirmosios ir antrosios važiuojamųjų kelio juostų pastebėjo pasimetusią ir iš išgąsčio sustingusią penkerių metų mergaitę.

Karo policijos kariai tuo metu vykdė karinio transporto kolonos palydą.

Norėdami išvengti avarijos ar žmonių aukų, karo policininkai veikė nedelsdami.

Kad mergaitės nekliudytų iš galo atvažiuojančios transporto priemonės ir vienas iš karių galėtų saugiai paimti mergaitę, vairuotojas su įjungtais šviesos ir garso signalais blokavo eismą ir perkėlė mergaitę į saugesnę vietą.

Karo policininkai bendravo su mergaite, bandydami išsiaiškinti bet kokią naudingą informaciją apie ją, tačiau mergaitė buvo išsigandusi ir nekalbėjo.

Kariai, susisiekę su policijos pareigūnais, išsiaiškino, kad Trakų apylinkėse yra pranešta apie dingusį vaiką su tokiu pačiu apibūdinimu kaip rasta mergaitė.

Patikrinę informaciją, policijos pareigūnai pateikė detalesnius duomenis apie mergaitės tėvus ir jų gyvenamąją vietą bei paprašė parvežti ją pas tėvus.

Karo policininkai mergaitę nuvežė mamai ir įsitikinę, kad ji saugi, išvyko tęsti skirtos užduoties.

Rašyti komentarą
Komentarai (9)

Nesuprantu, tokios vaikų nepriežiūros! Vienas po ratais, kitas ant kelio... ksd čia per monai?Ką veikia atsakingi asmenys, o ką tėvai?

Lietuvoje

tokia eismo informacija,kad net vaikai kelyje pasiklysta...

VIRGIS

Taip ir atvypo žandikaulis perskaičius. Pirma kaip ji ten atsirado? Tarp pirmos ir antros važiuojamų juostų. (o gal žaliojoje skiriamojoje juostoje?) Antra Ką tame kelyje vyko SPEC OPERACIJA ir eismas buvo uždarytas? Negi niekas kitas jos nematė???
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS