Ieškomas marijampolietis: išvyko savuoju BMW ir dingo (gal matėte?) | kl.lt

IEŠKOMAS MARIJAMPOLIETIS: IŠVYKO SAVUOJU BMW IR DINGO (GAL MATĖTE?)

  • 3

Marijampolės pareigūnai ieško be žinios dingusio jaunuolio ir prašo visuomenės pagalbos.

Kaip teigia Marijampolės apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai, ieškomas be žinios dingęs 30-metis Aurimas Subačius.

Paskutinį kartą su juo artimieji bendravo telefonu spalio 23 d. 16.30 val. Turimais duomenimis, jis automobiliu „BMW 530“, valst. nr. KND 575 išvyko iš sodų bendrijos, esančios Marijampolės sav. Liudvinavo sen., ir dingo.

Požymiai: apie 180 cm ūgio, lieso kūno sudėjimo, trumpų rudos spalvos plaukų. Turėjo ant dešinės rankos peties tatuiruotę, kurioje pavaizduotas kryžius, ant kairės rankos dilbio vidinės dalies tatuiruotę, kurioje pavaizduota tigras, laikrodžiai ir vaikų gimimo datos ir laikai.

Apranga: mūvėjo pilkos spalvos sportines kelnes, buvo apsivilkęs pilkos spalvos džemperį bei juodos spalvos liemenę su baltu užtrauktuku.

Asmenis, mačiusius ieškomą asmenį, pastebėjus automobilį „BMW 530“, valst. nr. KND 575 arba turinčius kitos tyrimui vertingos informacijos, policija prašo informuoti Marijampolės apskr. VPK Veiklos skyriaus vyriausiąjį tyrėją Marių Kargelį, tel. 8 700 65818, mob. Tel. Nr. 8 684 15018, el. p. marius.kargelis@policija.lt.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Zita

Ale apie tai nežinojau tik dabar pamačiau kad žutis .užuojauta tokie jaunuoliai net patikėti sunku koks tas gyvenimas trapus ir mirtis visai šalia

To Arturas

Kas jam nutiko?

Artūras

Vakas (24d.) Rastas vyriškio kūnas. :(

SUSIJUSIOS NAUJIENOS