Ilgąjį šventinį savaitgalį gaisre žuvo moteris, degė pastatai, liepsnojo žolė | kl.lt

ILGĄJĮ ŠVENTINĮ SAVAITGALĮ GAISRE ŽUVO MOTERIS, DEGĖ PASTATAI, LIEPSNOJO ŽOLĖ

  • 1

Ilgąjį šventinį savaitgalį ugniagesiai vyko gesinti 213 gaisrų ir atliko 108 gelbėjimo darbus. Per gaisrus vienas žmogus žuvo, vienas buvo traumuotas, pranešė Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas (PAGD).

Kovo 8 d. 17.29 val. buvo gautas pranešimas, kad Telšiuose, Šatrijos gatvėje, gyvenamajame name daug dūmų, o viduje yra moteris. Po kelių minučių atvykę ugniagesiai išnešė moterį, deja, greitosios pagalbos medikai konstatavo jos mirtį. Gaisro metu kambaryje apdegė dalis grindų, sienos ir baldai. Autonominio dūmų detektoriaus name nebuvo

23.35 val. Alytuje, Vingio gatvėje, daugiabučio bute degė fotelis. Ugniagesiai kambaryje rado ir išnešė vyrą. Jis buvo perduotas greitosios pagalbos medikams ir išvežtas į ligoninę.

Apie 20 val. Vilniuje, J. Basanavičiaus gatvėje, degė butas daugiabučio pirmajame aukšte. Iš jo ugniagesiai išvedė buto savininką, iš kito buto – dar tris žmones. Juos greitosios pagalbos medikai apžiūrėjo vietoje. Per gaisrą apdegė kambarys, baldai, namų apyvokos daiktai. Dūmų detektoriaus bute nebuvo.

Šeštadienį, 5.20 val., Vilniuje, Titnago gatvėje, atvira liepsna degė du jūriniai konteineriai. Gaisro metu išdegė jų vidus, sudegė juose buvę daiktai, apdegė šalia stovintys dar du konteineriai.

7.39 val. Kretingos rajone, Vydmantų kaime, iš medžio apdirbimo pastato stogo veržėsi dūmai. Gaisras kilo priestate, kuriame buvo sandėliuojamos pjuvenos. Per gaisrą sudegė dalis pjuvenų, apdegė lubos ir sienos, buvo nuardyta 20 kv. m stogo.

Apie 9 val. Panevėžyje, Katkų gatvėje, degė sandėliavimo paskirties pastatas. Per gaisrą apdegė ir buvo nuardyta 100 kv. m stogo dangos, išardyta 20 kv. m sienos.

18.12 val. Visagino savivaldybėje, Makaravo kaime, liepsnojo statybinis vagonėlis, kuris sudegė.

20.28 val. Kretingos rajone, Imbarės kaime, atvira liepsna degė traktorius „Valtra“. Per gaisrą išdegė jo kabina ir variklio skyrius.

Sekmadienį, 10.43 val., Rokiškio rajone, Kazliškio seniūnijoje, Konstantinavos kaime, degė gyvenamojo namo virtuvė. Dūmų detektorius name buvo.

14.10 Telšių rajone, Degaičių seniūnijoje, Namgaudžių kaime, atvira liepsna degė apleisti pastatai ir žolė. Per gaisrą sudegė du apleisti mediniai ūkiniai pastatai ir juose buvę šiaudai bei apie 8 ha žolės.

15.41 val. Panevėžio rajone, Vaivadų kaime, liepsnojo medžio apdirbimo įmonės pastato stogas. Per gaisrą buvo nuardyta 100 kv. m stogo dangos. Įrenginiai ir produkcija nenukentėjo.

Kovo 11 d. apie 16 val. Kėdainių rajone, Vilainių seniūnijoje, Milžemių kaime, degė negyvenamas namas. Per gaisrą apdegė medinės stogo konstrukcijos.

21.37 val. Kaišiadorių rajone, Kruonio seniūnijoje, Sevelionių kaime, liepsnojo medinis gyvenamasis namas. Per gaisrą sudegė jo stogas ir dalis perdangos.

Penktadienį, 18.12 val., gautas pranešimas, kad Šakių rajone, Švarplių kaime, kanale rastas paskendęs vyras. Ugniagesiai ištraukė jo kūną.

Sekmadienį, 11 val., pranešta, kad Akmenės rajone, Stipirkių kaime, vandens telkinyje plūduriuoja skenduolis. Ugniagesiai jį ištraukė.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

kiek

dar gai bus terliojamasi su tais žolės ir šiukšlių degintojais??? Atvažiavai pas sklypo savininką ir klausi, kas padegė. Nežino - bauda sklypo savininkui. Ir ne 5 EUR, o 500 min.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS