Įžanga į savaitgalį: po šešių automobilių susidūrimo ant viaduko viena vairuotoja – reanimacijoje | kl.lt

ĮŽANGA Į SAVAITGALĮ: PO ŠEŠIŲ AUTOMOBILIŲ SUSIDŪRIMO ANT VIADUKO VIENA VAIRUOTOJA – REANIMACIJOJE

  • 1

Prasidėję besikeičiantys kaprizingi orai, anot Kelių policijos veteranų, reikalauja padidinto vairuotojų budrumo. Be to, šiomis dienomis visi masiškai vyks lankyti artimųjų kapų, todėl tai, kas įvyko Akmenės rajone – ant viaduko virš geležinkelio, – tarsi iškalbinga įžanga ne tik į savaitgalį, bet ir į artėjančias Vėlines, per kurias yra įvykusi ne viena tragedija keliuose.

Panašu, kad minėto praėjusio penktadienio ryto masinio susidūrimo Akmenės rajone dalyviai skubėjo į darbus. Šis eismo įvykis užregistruotas prasidedant rytinio piko valandoms – 6.41 val.

Telšių apskrities vyriausiojo policijos komisariato suvestinėse apie išskirtiniausius praėjusios paros įvykius pranešama, kad viskas prasidėjo nuo automobilio „Citroen C5“, kurį vairavo 54-erių moteris, atsitrenkimo į viaduko, priklausančio keliui Naujoji Akmenė – Venta ir esančio ties įvažiavimu į Ventą iš Akmenės pusės, atitvarus.  Į šį „Citroen“ dar trenkėsi ir „Mercedes-Benz B 180 CDI“, kurio 62-ejų metų vairuotoją, panašu, kad pavedė reakcija.

Pasak vietinių policijos pareigūnų, po šios įvykių grandinės viadukui tapus nepravažiuojamu, nes kelią užblokavo sudaužyti automobiliai, kitiems vairuotojams taip pat teko priverstinai sustoti ir spręsti, ką daryti toliau. Tuomet į tris iš jų – „Jeep Compas“, „Land Rover“ ir „Volvo V60“ bei jau prieš atitvarus taranavusį „Citroen“ dar atsitrenkė sunkvežimis „Scania“ su puspriekabe, kurio 59-erių vairuotojas nespėjo laiku sustabdyti savo transporto priemonės.

Lietuvos kelių policijos tarnybos suvestinėje akcentuojama, kad šio eismo įvykio metu snigo.

Anot Akmenės rajono ugniagesių gelbėtojų, važiavusių likviduoti šio masinio susidūrimo padarinių, traukti vairuotojų iš apdaužytų automobilių jiems nereikėjo, nes šie nebuvo prispausti.

Nepaisant to, pranešama, kad „Citroen“ vairuotoja atsidūrė Mažeikių ligoninės Chirurginės reanimacijos skyriuje.

Medikų pagalbos prireikė ir mersedeso vairuotojui, nespėjusiam laiku sureaguoti į kolegei iš „Citroen“ nutikusią nelaimę. Lietuvos kelių policijos tarnybos suvestinėje teigiama, kad susidūręs su „Citroen", jo automobilis taip pat atsitrenkė į atitvarus. Tačiau mersedeso vairuotojas, suteikus pirmąją medicinos pagalbą, išleistas gydytis ambulatoriškai. 

Gairės: Akmenės rajonas, avarija LT, šešių automobilių susidūrimas, viadukas, moteris reanimacijoje
Rašyti komentarą
Komentarai (1)

taip

vyksta pagreitintas karmos desnis kgb paveldetoju bumerangu kai teveliai vaikuciams teises nuperka pasekmes aiskios prie sios saikos pripliusuosim ir jurbarko bandita kurio karma /itakingo/ kgb tetusis nupirko bet /bumerangs/ liko kabet virs galvos ir sia nuodeme uz jokias vatikano indulgencijas neispirksi taip i sviesa atsidengia visi veidmainiai parazitai patys jau save stumdami ant prarajos krasto kurioje 1 pekla pppz=0

SUSIJUSIOS NAUJIENOS