Ketvirtadienį užregistruota beveik 100 eismo įvykių: labiausiai nukentėjo pėstieji | kl.lt

KETVIRTADIENĮ UŽREGISTRUOTA BEVEIK 100 EISMO ĮVYKIŲ: LABIAUSIAI NUKENTĖJO PĖSTIEJI

Praėjusią parą, ketvirtadienį, policija užregistravo kiek daugiau negu įprasta – 96 eismo įvykius. Žmonės buvo sužeisti aštuoniolikoje eismo įvykių metu, nukentėjo aštuoniolika eismo dalyvių. Lietuvos kelių policijos tarnybos pirminiais duomenimis, neblaivūs asmenys dalyvavo devyniuose eismo įvykiuose, viename buvo sužeistas žmogus.

Vakare, 19.50 val., 38 metų vyras, būdamas neblaivus, vairavo automobilį „Subaru“, kurio nesuvaldė, atsitrenkė į stovintį kitą automobilį ir apvirto ant stogo. Dėl nugaros traumos neblaivus vairuotojas buvo pristatytas į ligoninę, jam nustatytas 2,21 prom. girtumas.

Ketvirtadienį užregistruota aštuoniolika eismo įvykių, kuriuose buvo sužeista aštuoniolika žmonių, tarp sužeistųjų – aštuoni pėstieji.

Ryte, 6.24 val., lyjant, tamsoje, Vilniuje, Žirmūnų g., pėsčiųjų perėjoje automobiliu kliudytas dvidešimtmetis vaikinas. Kiek vėliau, apie 7 val., Panevėžyje, Nemuno g., pėsčiųjų perėjoje buvo partrenktas 46 metų vyras.

Vidurdienį Ukmergėje, Kauno g., 82 metų vairuotojas nepraleido ir partrenkė per pėsčiųjų perėją ėjusią moterį, kuri dėl sužalojimo gydoma ambulatoriškai. Apie 21 val., Klaipėdoje, Liepojos pl., pėsčiųjų perėjoje buvo partrenktas 54 m. pėsčiasis, vyras paguldytas į ligoninę.

Vakare, 19.22 val., jau tamsiuoju paros metu, Vilniuje, Laisvės pr. 3a, automobiliu buvo partrenkta per kelią nenustatytoje vietoje netikėtai išėjusi garbaus amžiaus moteris, nesegėjusi atšvaitų, nedėvėjusi šviesą atspindinčios liemenės. Dėl daugybinių sužalojimų pėsčioji gydoma ligoninės reanimacijoje.

Vakare, 20.04 val., Raseinių r., krašto kelyje Raseiniai–Šilinė, buvo partrenkta neapšviestame kelio ruože į kelią išėjusi pėsčioji, kuri nesegėjo atšvaitų, nedėvėjo šviesą atspindinčios liemenės ir tamsoje buvo nematoma.

Ketvirtadienį įvyko keturi eismo įvykiai, kai automobiliai susidūrė su dviračiais, sužeisti keturi dviratininkai.

Įvyko trys eismo įvykiai, vairuotojams nesilaikant važiavimo pirmenybės taisyklių, du įvykiai įvyko vairuotojams neatidžiai manevruojant, vienas eismo įvykis įvyko automobiliui atsitrenkus į du kitus priekyje važiavusius automobilius.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Danguolė Micavičė

Norėčiau pasinaudoti proga ir pasakyti didelę padėką Dr.Mozeba už tai, kad susigrąžinau mano buvusį vyrą. Aš esu Danguolė Micavičė iš Klaipėdos, Lietuva. po penkerių vedybų metų mano vyras paliko mane pas kitą moterį. Aš padariau viską, ką galėjau, kad jį susigrąžinčiau, tačiau viskas, ką dariau, buvo veltui ir buvau liūdna, tačiau nesitikėjau jo susigrąžinti, nes tikėjau Dievu. Taigi aš internete ieškau, kaip susigrąžinti savo vyrą, ir radau Dr.Mozeba įrašą apie tai, kaip moteris padėjo susigrąžinti savo buvusią vietą. Aš susisiekiau su juo ir papasakojau jam, kokį skausmą išgyvenau, jis man pasakė, ką daryk ir aš padariau, tada jis privertė mane meilės burtą po 48 valandų. Man paskambino mano vyras ir pasakė, kad gailisi dėl to, ką padarė, ir manęs labai pasiilgsta. Vėliau tą dieną jis grįžo namo ir paprašė mano atleidimo. Nuo tada mūsų meilė sustiprėjo. Už nuostabius dalykus, kuriuos Dr.Mozeba padarė dėl manęs, būtų nesąžininga neleisti žmonėms žinoti, kad gyvena toks stiprus rašyto

SUSIJUSIOS NAUJIENOS