Liepsnos Punioje pasiglemžė namą: šeima prašo pagalbos | kl.lt

LIEPSNOS PUNIOJE PASIGLEMŽĖ NAMĄ: ŠEIMA PRAŠO PAGALBOS

  • 8

Penktadienį Alytaus rajone, Punios kaime, supleškėjo namas. Socialiniuose tinkluose plinta prašymas padėti be stogo virš galvos likusiai šeimai.

„Aš nebuvau namuose, vaikai namo viršuje ruošė pamokas kompiuteriu, nusileido į apačią pavalgyti ir sako: „Kažkas pokštelėjo ir dingo elektra“. Nubėgo į antrą aukštą ir pamatė, kad kambarys – pilnas dūmų“, – pasakojo Nijolė.

Gimnazistė jos dukra, įvykus nelaimei namie buvusi su draugu, išbėgo į lauką ir netrukus lange jau buvo matyti gaisro liepsnos.

„Namas – miestelio pakraštyje, kai pradėjo kilti dūmai, aplinkiniai gyventojai skambino tarnyboms. Ir aš parlėkiau irgi skambinau tarnyboms. Visi, kas matė, skambino, kvietė“, – prisimena moteris.

Pasak jos, namas sudegė iki pamatų. „Viskas, absoliučiai viskas. Stogą dar vasarą pasikeitėme naują, baldus naujus nusipirkome – viename kambaryje viskas stovėjo, net nepanaudojome. Mama ir sesuo čia mano netoli gyvena, tai aš pas seserį glaudžiuosi. Vyras – lauko virtuvėje, jis niekur neina. Ten pečiuką padarėme, lovą atnešėme. O dukra arba su manimi, arba su seserimi. Gyvensime pas seserį, o paskui žiūrėsime“, – graudinosi Nijolė.

Pašnekovė – atvira – šiuo metu labiausiai šeimai reikia statybinių medžiagų ir finansinės paramos. „Galima sakyti, žmonės iš visos Lietuvos privežė rūbų, indų, siūlo baldų, bet mes jų neturime dabar kur pasidėti. Reikia viską atstatyti nuo nulio“, – ašarų nesulaikė ji.

Paklausta, ar bent numano, nuo ko galėjo kilti namus pasiglemžęs gaisras, moteris sakė mananti, kad liepsnų priežastis buvo kompiuteris. „Mergaitė ruošė pamokas ir sako: „Nusileidau valgyt pasidaryt ir išgirdau tą pokštelėjimą“. Bus tiktai kompiuteris, nes daugiau, ten, sakė, nieko nebuvo“, – kalbėjo Nijolė.

Pagalbos prašymas buvo patalpintas ir Punios kaimo bendruomenės feisbuko paskyroje. Čia rašoma, kad norintys padėti nelaimės ištiktai šeimai, piniginę paramą gali nešti į bet kurią Punios parduotuvę.

Feisbuko nuotr.

 


Norintys paremti bėdos ištiktą šeimą, gali tai padaryti:

Gavėjas: NIJOLE VITUNSKIENE

Sąskaitos nr.: LT247300010003279000  Swedbank

Paskirtis: AUKA

Paypal: Vytautas Vitunskas vytautasvitunskas89@gmail.com

 

GALERIJA

  • Liepsnos Punioje pasiglemžė namą: šeima prašo pagalbos
  • Liepsnos Punioje pasiglemžė namą: šeima prašo pagalbos
  • Liepsnos Punioje pasiglemžė namą: šeima prašo pagalbos
Feisbuko nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (8)

ot lopiniai

Reikėjo tik dūmų detektorių pasikabinti, tas būtų viską užgesinęs dar net neužsidegus.

Kaunas

Merkinės piramidės kelio remontui skirta 500tūkst.eurų,o gaisrinėms aprūpinti navigacijos priemonėmis pinigų nėra.Tai ar teisingai Skvernelis skirstė? Ar neatsiras dar tokių taškymų pinigų?

Marius

Reikia draustis, tada nereiks ubagauti.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS