Liepsnose žuvusio keturmečio močiutė: porai minučių buvau išėjusi palesinti vištas | kl.lt

LIEPSNOSE ŽUVUSIO KETURMEČIO MOČIUTĖ: PORAI MINUČIŲ BUVAU IŠĖJUSI PALESINTI VIŠTAS

  • 30

Tragedija sukrėtė Jurbarko rajone esantį Eržvilko miestelį – gaisre žuvo keturmetis vaikas.

Kaip praneša LNK, tikėtina, kad pamatęs liepsnas vaikas bėgo slėptis į antrą namo aukštą ir ten greičiausiai užduso. Nors medikai dar bandė gaivinti keturmetį, tačiau nesėkmingai.

Berniukas buvo atvežtas pasibūti pas močiutę, kuri vos kelioms minutėms ryte išėjo palesinti kieme laikomų vištų. Grįžusi moteris pamatė namą, degantį atvira liepsna.

Ugniagesiai sako, kad gaisras pastebėtas per vėlai, tad nebebuvo įmanoma nieko padaryti. Jiems atvykus, viskas vyko žaibiškai. Liepsnos tiesiog rijo namą.

Visas LNK reportažas – vaizdo įraše:

Seniūnas šeimą apibūdina kaip tvarkingą, kurioje augo du vaikai: žuvęs berniukas ir trimetė jo sesutė.

Gaisras įsiplieskė dėl galimai užsidegusio televizoriaus. Tarnybos pradėjo tyrimą.

„Sudegė keturių metukų anūkėlis. Negaliu papasakoti, kaip viskas įvyko. Nežinau. Viskas įvyko labai žaibiškai. Porai minučių buvau išėjusi palesinti vištas į lauką. Kai parėjau, nėjo įeiti į kambarį per dūmus. Pradėjau šauktis pagalbos, bėgau pas kaimynus, kad iškviestų ugniagesius“, – sakė kaimynė Irma.

„Dėjo visą įrangą, bet po dešimt minučių pasakė, kad jau neverta gaivinti“, – sakė kaimynė.

Gaisras galėjo kilti nuo televizoriaus. Nes tuo metu nei krosnis, nei židinys neveikė.

„Atvykus gesinti, namas degė atvira liepsna. Pasakė, kad viduje yra vaikas. Visi langai jau buvo kiauri, buvo nebeįmanoma įeiti į vidų“, – teigė Eržvilko ugniagesių komandos viršininkas Kęstutis Bertašius.

„Vyksta tyrimas. Kiek žinau, daro prielaidą, kad gaisras galėjo kilti nuo televizoriaus. Nes tuo metu nei krosnis, nei židinys neveikė“, – teigė Eržvilko seniūnas Gintaras Kasputis.

Rašyti komentarą
Komentarai (30)

Nežinantiems

Esant vėjui ugnis medinėmis konstrukcijomis bėga taip greitai, kaip ir žmogus. Pats esu matęs, kaip 90 metrų ilgio medinis fermos stogas suliepsnojo visas per porą minučių.

abc

O tai ką, šiuolaikiniai TV užsidega? Ir ką, jie įjungti anksti ryte, kai moteris eina į lauką gyvulius pašerti? Čia kažkas ne taip.............. Bėgo pas kaimynus pagalbos? O kokios? Jei pati negali savo anūko iš dūmų išnešti po 2 minučių, tai ką tie kaimynai pagelbės po 10 minučių? Įdomu, kad tipo televizorius užsidegė iš karto kai moteris išėjo į lauką. Ir per dvi minutes jau taip pleškėjo, kad neįmanoma įbėgti paimti vaiko?

Ejo

Palesint vištas nu ubagynas totalus per tai ir alkoholy visos bėdos
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS