Ligoninėje atsidūrė vilkiko kliudytas jaunas motociklininkas | kl.lt

LIGONINĖJE ATSIDŪRĖ VILKIKO KLIUDYTAS JAUNAS MOTOCIKLININKAS

Ketvirtadienį policija užregistravo 75 eismo įvykius, įvykusius šalies keliuose. 12 įvykių metu buvo sužeista 13 žmonių.

Partrenkti du pėstieji, abu įvykiai įvyko Kaune. Vėlyvą rytą, Neries krantinės ir Varnių gatvių sankirtoje, automobilis, sukantis į kairę, partrenkė 48 metų vyrą. Jam sumušta pėda.

Vakare, Savanorių prospekte, esant blogam matomumui –tamsiu paros metu, lyjant, 19-mečio vairuojamas automobilis partrenkė, pirminiais duomenimis, per draudžiamąjį šviesoforo signalą ėjusį 38 metų vyriškį, kuris dėl daugybinių sužalojimų pristatytas į ligoninę.

Per parą dėl važiavimo pirmenybės taisyklių nesilaikymo įvyko 5 eismo įvykiai, sužeisti 3 žmonės. Paryčiais po susidūrimo Radviliškyje vienas iš automobilių įvažiavo į sodybos tvorą.

Išvažiuojantis iš šalutinio kelio kelyje Rumšiškės–Tadarava automobilis atsitrenkė į pagrindiniu keliu Valstybės sienos apsaugos tarnybos pareigūno vairuojamą automobilį.

Vilniuje, Santariškėse, iš šalutinio kelio išvažiavęs automobilis susidūrė su pagrindiniu keliu važiavusiu automobiliu, kuris nuo smūgio trenkėsi į trečią, stovintį automobilį.

Taip pat Vilniuje, Savanorių prospekte, vilkikas su puspriekabe, sukdamas į dešinę iš antros eismo juostos, nepraleido pirma eismo juosta važiavusio motociklo, susidūrimo metu buvo sužeistas ir į ligoninę paguldytas jaunas motociklininkas.

Vilkaviškyje iš šalutinio kelio į pagrindinį sankryžoje įvažiavo 66 metų moters vairuojamas dviratis, susidūrimo su automobiliu metu dviratininkė buvo sužeista ir paguldyta į ligoninę.

Ketvirtadienį du žmonės sužeisti įvykiuose, kai dėl neatsargumo ir netinkamo važiavimo greičio atsitrenkė į važiavusius priekyje automobilius. Du žmonės nukentėjo susidūrus dviem vienas paskui kitą važiavusiems automobiliams magistraliniame kelyje Vilnius–Panevėžys.

Kaune, Veiverių gatvėje, saugaus važiavimo greičio ir atstumo nepasirinkęs motociklo vairuotojas atsitrenkė į priekyje sustojusį automobilį, sužeistas motociklininkas gydomas ambulatoriškai.

Lietuvos kelių policijos tarnyba praneša, kad dėl nepasirinkto saugaus važiavimo greičio ketvirtadienį įvyko du eismo įvykiai. Dieną Vilniuje, Nemenčinė plente, pusamžis vyras nesuvaldė vairuojamo mopedo „Suzuki“, nuvažiavo nuo kelio ir apvirto. Dėl patirtų sužalojimų vairuotojas paguldytas į ligoninę.

Pavakarę Telšių rajone, Kalnėnų kaime, automobilį „Ford Maverick“ vairavęs 50-metis vyras siaurame žvyrkelyje nepasirinko saugaus važiavimo greičio, prasilenkdamas su kitu automobiliu, užvažiavo ant kelio sankasos ir apvirto ant priešpriešiais atvažiavusio automobilio „Opel Sintra“.

Lietuvos kelių policijos tarnyba informuoja, kad nepasirinktas saugus važiavimo greitis lemia trečdalio eismo įvykių padarinius, žmonių sužalojimus ir žūtis. Vairuotojai turėtų pasirinkti tinkamą važiavimo greitis, atsižvelgdami į esančias oro sąlygas, matomumą, kelio būklę, įvertinti savo vairavimo įgūdžius ir automobilio technines charakteristikas.

Gairės: avarija LT, sužeisti žmonės, motociklininkas, vilkikas
Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS