Tragedija Suvalkijoje: motociklui rėžusis į kelio ženklą, vairuotojas žuvo, keleivis – ligoninėje | kl.lt

TRAGEDIJA SUVALKIJOJE: MOTOCIKLUI RĖŽUSIS Į KELIO ŽENKLĄ, VAIRUOTOJAS ŽUVO, KELEIVIS – LIGONINĖJE

  • 22

Savaitgalis pasidėjo šiurpiu eismo įvykiu Marijampolės rajone esančioje Liudvinavo seniūnijoje. Apie 10.45 val. regioninės reikšmės kelyje, jungiančiame du kaimus, nesuvaldžius motociklo, kuriuo važiavo du vyrai, vienas iš jų žuvo vietoje, dėl kito gyvybės kovoja medikai.

Kaip portalui kauno.diena.lt pasakojo vietiniai Gyviškių kaimo gyventojai, iš motociklo vairuotojo, kurį dėl patirtų sužalojimų sunku atpažinti,  šalmo po atsitrenkimo į kelio ženklą teliko dalys.

Pirminiais duomenimis, nelaimė įvyko motociklui kabinus ratu kelkraštį ir verčiantis. Kelias, kuriame įvyko nelaimė, ne per seniausiai asfaltuotas. Oro sąlygos buvo puikios.

Kas lėmė šią tragediją, tikslina policijos pareigūnai.

Marijampolės apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovė Ieva Rinkevičiūtė portalui kauno. diena. lt už valandos po nelaimės sakė, kad atsitrenkus į kelio ženklą, motociklo BMW vairuotojas, kurio asmenybė nustatinėjama, žuvo, o jo keleivis, gimęs 1996 m., kurio gyvybei taip pat gresia pavojus, išvežtas į Marijampolės ligoninę. Pastarasis  – gretimo kaimo gyventojas.  Ar jis buvo blaivus, kaip ir motociklo vairuotojas, neaišku.

Vėliau ši informacija papildyta, kad žuvusysis buvo gimęs 1975 m. Jis taip pat – šių apylinkių gyventojas.

Gairės: avarija LT, avarija Marijampolės rajone, žuvo žmogus, nuo kelio nuvažiavo motociklas
Rašyti komentarą
Komentarai (22)

Ramunas

Petras, atsitiktinai tai ne kontrabandininkas - Rapas?

Daiva

Net šleikštu skaityti tokius komentarus. Tikiuosi visiems pikta rašantiems, karma atsilygins su kaupu. Tesaugo jus Dievas.

Anonimas

@Petras Daugiau pagarbos jam prašau!!! Jis mėgindamas išgelbėti keleivio gyvybę pasiaukojo pats... taip kad uždusk bjaurybe
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS