Policija aptiko kelyje ropojantį pėsčiąjį | kl.lt

POLICIJA APTIKO KELYJE ROPOJANTĮ PĖSČIĄJĮ

  • 0

Pakruojo rajone policija vėlų ketvirtadienio vakarą aptiko ant kelio ropojantį neblaivų pėsčiąjį.

23.25 val. Linkuvos miestelyje dirbę patruliai tarnybiniu automobiliu „Škoda Yeti“ važiavo S.Dariaus ir S.Girėno gatve. Staiga prieš važiuojantį policijos automobilį tamsioje gatvėje išniro keturiomis ropojantis vyras. Pareigūnams pavyko sustabdyti tarnybinį automobilį ir skaudžios nelaimės išvengti, pranešė policija.

Tamsoje ropojusį vyrą pareigūnai pakėlė ir nusivedė į tarnybinį automobilį. Vyras policininkams nesugebėjo paaiškinti, kur kilnojo stikliuką, jam sunkiai sekėsi nurodyti savo gyvenamąją vietą. Vėliau patruliai išsiaiškino, kad tai - 67 metų Linkuvos miestelio gyventojas.

Vyrui nustatytas lengvas 1,45 promilės girtumas, jis parvežtas į netoliese esančius namus. Linkuvietis jau dešimt kartų baustas už administracinius teisės pažeidimus, iš jų aštuonis - už alkoholinių gėrimų gėrimą arba girto pasirodymą viešojoje vietoje.

Šįkart vyrui bus nubaustas ne tik už tai, kad girtas pasirodė viešojoje vietoje, bet ir už tai, kad per važiuojamąją kelio dalį rėpliojo ten, kur draudžiama, už pėstiesiems nustatytų elgesio tamsiuoju paros metu reikalavimų nesilaikymą, sukėlusį pavojingą situaciją.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS