Kraupi avarija Panevėžio rajone: „Mercedes-Benz“ vairuotojas neišgyveno | kl.lt

KRAUPI AVARIJA PANEVĖŽIO RAJONE: „MERCEDES-BENZ“ VAIRUOTOJAS NEIŠGYVENO

  • 9

Panevėžio rajone ketvirtadienį susidūrus dviem automobiliams, žuvo vieną jų vairavęs vyras, pranešė policija.

Panevėžio apskrities vyriausiojo policijos komisariato duomenimis, apie 12.30 val. Barinės kaime, kelyje Vilainiai–Šventybrastis–Krekenava, vyras (gim. 1982 m.), vairuodamas automobilį „Mercedes-Benz E270“, neatsižvelgęs į oro sąlygas, nesuvaldė transporto priemonės, išvažiavo į priešpriešinę eismo juostą ir susidūrė su priešinga kryptimi važiavusiu sunkvežimiu „Volvo FH 62 R“, vairuojamu vyro (gim. 1967 m.).

Eismo įvykio metu žuvo lengvojo automobilio vairuotojas.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl kelių transporto eismo saugumo ar transporto priemonių eksploatavimo taisyklių pažeidimo.

Gairės: Panevėžio rajonas, avarija LT, žuvo žmogus, susidūrė automobiliai
Rašyti komentarą
Komentarai (9)

parmazonas

Buvo kelias kaip kelias ir juo naudojomės po VIA Mirties kelio atidarymo.Ypač po asfaltų sujungimo ties Šventybrasčiu.Apšiko furos dabar ir jį.Mat jis neapmokestintas.Į Panevėžį dabar saugiau gal beliks per Šėtą-Pagirius-Velžį šunkeliu važiuot...

Senis

Tame kelyje tiek radarų, kad nebežinau kur jų galiojimas prasideda ir baigiasi. Ten furos važiuoja kolonomis. Lenkti neįmanoma. Ubagų valdžia, per 33 metus nesugebėjo nutiesti greitkelio. Lietuva, ne Lenkija. Akcizo, surinkto už kelius, pinigus naudoja socialinėms reikmėms. Remia ubagas,pilotus ir tinginius.

Xxx

Slidu ir nelėk idiote,Iš lėto butu važiavęs nebūtų įvykio.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS