Panevėžyje automobilis perėjoje partrenkė girtus pėsčiuosius | kl.lt

PANEVĖŽYJE AUTOMOBILIS PERĖJOJE PARTRENKĖ GIRTUS PĖSČIUOSIUS

Panevėžyje šeštadienio vakarą pėsčiųjų perėjoje nukentėjo automobilio nepraleisti du pėstieji – moteris ir vyras.

Nelaimė įvyko 21.06 val. Panevėžyje, Basanavičiaus-Beržų gatvių sankryžoje. Čia, degant žaliam šviesoforo signalui, automobilis „Toyota Avensis“, vairuojamas 1965 m. gimusio vyro, sukdamas į kairę nepraleido per pėsčiųjų perėją irgi degant žaliam šviesoforo signalui ėjusių dviejų pėsčiųjų. Automobilis susidūrė su neblaiviais 1991 m. gimusia moterimi (1,04 prom.) ir 1985 m. gimusiu (3,31 prom.) vyru.

Eismo įvykio metu, kaip nurodo Panevėžio apskrities policija, apgadintas automobilis, nukentėjo pėstieji. Jie po medikų apžiūros išleisti gydytis ambulatoriškai.

Gairės: nelaimė Panevėžyje, partrenkti pėstieji, avarija LT
Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Pėsčiujų perėja yra šventas dalykas

Nesvarbu ar girti eina, ar ne girti, bet jie eina per pėsčiujų perėją ir dar degant jiem žaliai šviesai. Tegu ir koks šunelis bėga per pėsčiujų perėją ir turi praleist, nes jis eina per perėją. O šitie du žmonės ėjo pagal KET ir vairuotojas privalėjo sustot ir praleist, o ne ant žmonių važiuot, koks kieno sušiktas reikalas kad jie buvo išgėre, bet jie ėjo pagal visas taisykles, ir tik per perėją degant jiem žaliai šviesoforo šviesai. O šitas brudas turės atsakyt kad perėjoj sužalojo du žmones.

...,pesciuju neBLAIVUMAS neATLEIDZIA VAIRUOTOJO...

nuo ATSAKOMYBES... TASKAS

xxx

o kur KET parasyta, kad girtus reikia partrenkti. Tai zmoniu asmenijis reikalas ponai. O vairuotojui taisykliu reikia laikytis ponai. Ar cia su ziniasklaidos pagalba bandote vairuotoja issukti? Gudruciai!

SUSIJUSIOS NAUJIENOS