Pareigūnai prašo pagalbos: alytiškė paauglė jau ne pirmą kartą pabėgo iš namų | kl.lt

PAREIGŪNAI PRAŠO PAGALBOS: ALYTIŠKĖ PAAUGLĖ JAU NE PIRMĄ KARTĄ PABĖGO IŠ NAMŲ

  • 9

Alytaus apskrities vyriausiasis policijos komisariatas prašo visuomenės pagalbos.

Policija informuoja, jog rugsėjo 27 d. gautas moters pranešimas, kad Alytuje, A. Juozapavičiaus g. iš Alytaus vaikų globos namų išėjo ir iki šiol negrįžo šešiolikmetė Paulina Kundrotaitė.

Pareigūnai paskelbė nepilnametės paiešką.

Gyventojus, ką nors žinančius apie merginos buvimo vietą ar ją mačiusius, policija prašo informuoti Alytaus apskr. VPK Veiklos skyriaus vyriausiąją tyrėją Ievą Baziukevičienę telefonu +370 700 65 732, mob. tel. +370 647 09187 arba skubios pagalbos tarnybų telefonu – 112.

Rašyti komentarą
Komentarai (9)

Vis bėga iš globos namų

Kažkaip pastaruoju metu vaikai pradėjo masiškai bėgti iš globos namų... Gal namo pabėgo?

Jonas

Nemanau kad reiktų ieškoti juk galit suvaržyti vaiko laisvę? O jei tada ji patirs moralinę traumą? Tai kai tada teis policija? Juk jai grės pavojus grįžti atgal

Paaugliai ir vaikai

jau seniai perprato musu Valstybes absurdiskus istatymus, - juk vaikeliai pagal juos dabar gali daryti, ka tik nori, o ju niekas nei baus, nei mus, nei kaip kitaip griezciau aukles...Tai,vadinasi, jei auginame, vaikus, jiems pataikaudami, pagaliau atsakykime patys sau - KOKIE BUS ATEITIES VAIKAI - SUAUGUSIEJI, jei niekas neaiskina jiems atsakomybes uz savo veiksmus, pagarbos kitam zmogui, pareigos savoku ???
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS