Praėjusią parą eismo įvykiuose nukentėjo ir vairuotojai, ir keleiviai, ir pėstieji | kl.lt

PRAĖJUSIĄ PARĄ EISMO ĮVYKIUOSE NUKENTĖJO IR VAIRUOTOJAI, IR KELEIVIAI, IR PĖSTIEJI

Praėjusią parą, gruodžio 6-ąją, Lietuvos keliuose ir gatvėse užregistruoti, pirminiais duomenimis, keturi eismo įvykiai, sužeisti keturi žmonės.

Kaune, S. Dariaus ir S. Girėno gatvėje, 42 metų moters vairuojamas automobilis „VW Amarok" dėl saugaus atstumo nesilaikymo atsitrenkė į priekyje sustojusį automobilį „Citroėn C5", kurį vairavo 49 metų vyras. Per eismo įvykį nukentėjo iš „Citroėno" lipęs trylikos metų berniukas, jis nuvežtas į ligoninę.

Rietavo savivaldybėje, magistraliniame kelyje A1 Vilnius-Kaunas-Klaipėda, į kelkraštyje sustojusį krovininį automobilį „Iveco", priklausantį kelininkams, atsitrenkė aštuoniolikos metų vaikino vairuojamas automobilis „Toyota Corolla Verso". Sužeistas pirmojo automobilio 54 metų vairuotojas.

Jonavoje 56 metų vyro vairuojamas automobilis „Peugeot 207", pėsčiųjų perėjoje partrenkė ir sužeidė 62 metų pėsčiąją. Nukentėjusioji paguldyta į ligoninę.

Vilniuje, J. Tiškevičiaus ir Sudimantų gatvių sankryžoje, į automobilį „VW Polo", rodžiusį posūkio signalą sukti į kairę ir paskui kurį važiavo, pirminiais duomenimis, krovininis automobilis, juos lenkdamas, atsitrenkė automobilis „BMW M340i xDrive", vairuojamas 22 metų vaikino. Abu šie automobiliai nuvažiavo nuo kelio, BMW - į griovį. Per įvykį nukentėjo „Volkswageno" 28 metų vairuotoja.

Lietuvos kelių policijos tarnybos duomenimis, per parą iš viso užregistruoti 59 eismo įvykiai. Dėl neblaivių vairuotojų kaltės – du.

Keturiolika kartų transporto priemonės susidūrė su į kelią išbėgusiais laukiniais gyvūnais.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS