Praėjusią parą eismo įvykiuose žuvo du žmonės – traktoriaus vairuotojas ir pėsčiasis | kl.lt

PRAĖJUSIĄ PARĄ EISMO ĮVYKIUOSE ŽUVO DU ŽMONĖS – TRAKTORIAUS VAIRUOTOJAS IR PĖSČIASIS

  • 0

Kovo 30 dieną, antradienį, šalies keliuose penkiuose eismo įvykiuose nukentėjo žmonės. Žuvo du eismo dalyviai: vyras, vairavęs traktorių, ir pėsčiasis, trys – sužeisti. Visi įvykiai įvyko esant šlapiai kelio dangai, praneša Lietuvos kelių policijos tarnyba.

Antradienį, prieš šeštą valandą ryto, lyjant, Rokiškio rajone, kelyje Pandėlys–Suvainiškis–Nereta, dėl saugaus greičio nesilaikymo vairuojamo krovininio automobilio „Scania“ nesuvaldė 45 metų Latvijos pilietis. Vingyje į dešinę vilkikas įvažiavo į priešpriešinio eismo juostą ir nuvažiavo nuo kelio. Sužeistas vairuotojas paguldytas į ligoninę.

Tą pačią dieną, apie 8.17 val., Širvintų rajone, Motiejūnų kaime, tiesiame žvyrkelio ruože į dešinę nuvažiavo ir apvirto traktorius „Yanmar YM 1610D“ su savadarbe priekaba. Žuvo 52 metų vairuotojas.

O prieš devintą ryto, lyjant, Vilniuje, Laisvės prospekte, 25 metų moteris automobiliu „Opel Astra“ sukdama į kairę partrenkė ėjusią pėsčiąją. Nukentėjo ir į ligoninę nuvežta 69 metų moteris. Abiem eismo dalyvėms tuo metu degė žalias šviesoforo signalas.

Po šeštos valandos vakaro, lyjant, sostinėje, Linkmenų gatvėje, dviračių take, dviračiu važiuodamas 25 metų vyras partrenkė 43 metų pėsčiąją.

Antradienio vakarą, 22 val., taip pat Vilniuje, Kalvarijų gatvėje, automobilis „Audi A5“, vairuojamas 22 metų vaikino, partrenkė ir mirtinai sužalojo, pirminiais duomenimis, staiga į važiuojamąją kelio dalį įėjusį 73 metų vyrą.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS