Praėjusią parą šalies keliuose žuvo vairuotojas, devyni eismo dalyviai – sužeisti | kl.lt

PRAĖJUSIĄ PARĄ ŠALIES KELIUOSE ŽUVO VAIRUOTOJAS, DEVYNI EISMO DALYVIAI – SUŽEISTI

  • 0

Praėjusią parą, pirmadienį, Lietuvos kelių policijos tarnybos  pirminiais duomenimis, registruoti 57 eismo įvykiai. Aštuoniuose iš jų nukentėjo žmonės. Vienas vairuotojas mirė, devyni eismo dalyviai – sužeisti.

Pavakarę, Kaune, Ateities plente, krovininis automobilis „Man“, vairuojamas 47 metų vyro, kliudė spūstyje stovėjusius automobilius „Audi Q3“, vairuojamą 45-erių moters, ir „BMW X6“, prie kurio vairo buvo 52 metų moteris. Šis automobilis atsitrenkė ir išvertė du geležinkelio tvoros segmentus. Vilkikas tuo metu nuvažiavo nuo kelio į dešinę ir atsidūrė griovyje. Į ligoninę buvo nuvežti BMW ir krovininio automobilio vairuotojai. Vyras netrukus ligoninėje mirė.

Kitame eismo įvykyje Kaune dalyvavo neblaivi vairuotoja. Prieš aštuntą ryto, Archyvo gatvėje, automobilis „Honda CR-V“ 437, vairuojamas neblaivios 56 metų moters (1,76 promilės), tiesiame ruože kliudė stovėjusį automobilį „Subaru“. Po to, „Hondos“ vairuotoja, pirminiais duomenimis, bandydama patraukti savo automobilį iš eismo įvykio vietos, kliudė pėsčiąją. Į ligoninę nuvežta 87 metų moteris.

Popietę, Kėdainių rajone, Šilainių kaimo teritorijoje, magistraliniame kelyje A8 Panevėžys–Aristava–Sitkūnai, į priešpriešinio eismo juostą įvažiavęs automobilis „Hyundai“ susidūrė su krovininiu automobiliu „MAN“, vairuojamu 57 metų vyro. Sužeistas ir į ligoninę paguldytas lengvojo automobilio 43 metų vairuotojas, Ukrainos pilietis. Per eismo įvykį apgadinti ir kelio atitvarai.

Vilniuje dvejuose įvykiuose susidūrė po tris automobilius. Pavakarę, Maironio gatvėje, 19 metų merginos vairuojamas automobilis „BMW 1ER Reihe“ atsitrenkė į priekyje važiavusį „Volkswagen“ markės automobilį, šis – į automobilį „Toyota“. Nukentėjo BMW vairuotoja. Vakare, Antakalnio gatvėje, antrąja eismo juosta automobiliu „VW Passat“ važiuodamas 21 metų vaikinas atsitrenkė į priekyje važiavusį automobilį „Volvo S80“, šis kliudė pirmąja juosta važiavusio automobilio „Mercedes-Benz“ priekabą. Nukentėjo „Volkswagen“ vairuotojas ir 21 metų keleivė.

Vakare, 18 val., Klaipėdoje, H. Manto gatvėje, miesto maršrutinis autobusas „MAN“, vairuojamas 60 metų vyro, atsitrenkė į stovėjusį policijos tarnybinį automobilį „VW Caddy“ (su įjungtais mėlynais ir raudonais švyturėliais), šis – į priekyje stovėjusį automobilį „Mercedes-Benz“, vairuojamą 33-ejų moters. Nukentėjo 51 metų policijos pareigūnas.

21 val. Panevėžyje, Liublino gatvėje, dviračiu važiavo ir kartu pavadėliu vedėsi šunį 48 metų moteris. Tuo metu, pirminiais duomenimis, važiavo motociklas, kurio vairuotojas užvažiavo ant pavadėlio tarp dviračio ir gyvūno. Moteris nuo dviračio griuvo ir susižeidė. Ji nuvežta į ligoninę, šuo nugaišo.

Apie pusę vienuoliktos vakaro, Alytaus rajone, Liuklingėnų kaime, tiesiame žvyrkelio ruože mopedu važiuodamas 63 metų vyras atsitrenkė į kelkraštyje paliktą stovėti traktoriaus priekabą. Nukentėjo dvirate transporto priemone važiavęs vyras, teisės vairuoti jis neturi. Nukentėjusysis paguldytas į ligoninę.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS