Prieš beveik mėnesį į darbą išvykęs vaikinas taip ir negrįžo: policija prašo pagalbos | kl.lt

PRIEŠ BEVEIK MĖNESĮ Į DARBĄ IŠVYKĘS VAIKINAS TAIP IR NEGRĮŽO: POLICIJA PRAŠO PAGALBOS

  • 1

Marijampolės policija paskelbė apie dingusio žmogaus paiešką.

Liepos 14 d. apie 06 val. iš namų, esančių Akmenynų kaime, Kalvarijos savivaldybėje, į darbą, esantį Kaune, išėjo ir lig šiol negrįžo 25 metų Milvydas Gražulis.

Vaikinas yra smulkaus kūno sudėjimo, 170 cm ūgio, šviesių trumpų plaukų, virš ausies, dešinėje pusėje, nuo gimimo turi žilų plaukų sruogą.

M. Gražulis buvo apsirengęs mėlynos spalvos džinsinius šortus, languotus raudonos spalvos baltinius, užsidėjęs šviesios spalvos skrybėlę, apsiavęs juodais batais, su savimi turėjo juodos spalvos kuprinę.

Turima žinių, kad vaikinas gali keliauti autostopu.

Asmenis, turinčius bet kokios tyrimui naudingos informacijos apie galimą M. Gražulio buvimo vietą,  policija prašo informuoti telefonu 112 (visą parą) arba 8 700 63162 (darbo dienomis).

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Klaipēda

Pilna tikimybē,kad buvo mēginama užverbuoti į kažkoki darba vokietijoje,bet to tikro darbo galbūt ir nebuvo,Buvo mēginama galbūt įtraukt į nusikalstama veikla,nesutiko,tai pilna tikimybē ,kad susidorojo galbūt.Stiprybēs artimiem.Juk mūsu tēvynainiai ,juk gauna tiek lietuvoj,tiek užsienyje tam tikros informacijos ,kokius pažeidžiamus žmones gali mēginti įtraukti į tam tikras vienas ar kitas nusikalstamas aferas,Vadinasi turi tam tikrus informatorius ,kurie tiek lietuvoj,tiek užsieni dirba nusikaltēliams ,ir toliau ieško žmonių kuriuos pajēgtu įtraukti į tam tikra nusikalstama veikla.Čia turētu tam tikros tarnybos suglausti pečius ir imtis narpliot dar vienos gaujos.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS