Rukloje netikėtai mirė karys šauktinis | kl.lt

RUKLOJE NETIKĖTAI MIRĖ KARYS ŠAUKTINIS

  • 9

Šeštadienį Rukloje, įtariama, nusižudė karys šauktinis.

Kaip pranešė Lietuvos kariuomenė, 2000 metais gimęs Generolo Romualdo Giedraičio artilerijos bataliono nuolatinės pradinės privalomosios tarnybos jaunesnysis eilinis žuvo budėjimo metu.

„Nelaimingas atsitikimas įvyko kario budėjimo metu, pirminiais duomenimis, įvykdyta savižudybė“, – rašoma pranešime.

Kariuomenės duomenimis, velionis į tarnybą savo noru atėjo šių metų kovą, vadovybės jis apibūdinamas kaip gerai tarnybą atliekantis ir su kolegomis sutariantis karys.

Apie įvykį informuoti ir užuojauta perduota kario artimiesiems, įvykio vietoje dirba Lietuvos kariuomenės karo policija.

Dėl incidento pradedamas ikiteisminis tyrimas, taip pat tarnybinį patikrinimą pradeda Lietuvos kariuomenės Gynybos štabas.

Krašto apsaugos ministerijos ir Lietuvos kariuomenės vadovybė reiškia gilią užuojautą kario artimiesiems ir tarnybos draugams.

GALERIJA

  • Asociatyvi nuotr.
Gairės: nusižudė karys, savižudybė, Rukloje nusižudė, pagalbos tel
Rašyti komentarą
Komentarai (9)

Faktaa

Tegu vadai nustoja tyčiotis,sūnus tarnauja,iškart parašė,kad nusižudė,tik vadai mat nežino,perlenkia jie lazdą

..

Jūs kokie debilu debilai rašantis komentarus... Nei tos tvarkos žinot nei ką kaip viskas viksta tai kam kišti liežuvį kur nereikia, tipiniai Lietuviai kurie geriau burbuliuoja ir verkia dėl visko kas juos liečia ar ne - šlikštu... Po vieną niekas nebūdi visų pirma, antrą ką per budejimus vaikščioti reikia jiems už rankos ar nugaros ir prižiūrėti? Ne maži suaugę yra tegul priisima atsakomybė... Ir vadai ar draugai nėra čia kalti dėl ne priežiūros ar t.t jis buvo suaugęs ir už savo veiksmus pilnai atsakantis pilnametis...

Anonimas

O kur priziurintys vadai? Juk vaikinas budejo ruklos batalijone absoliuciai vienas, kol visi batalijono draugai buvo savaitgaliui paleisti namo. Kaip galima jauna vaikina palikti budeti visiskai viena, su tikrais ginklais ir soviniais, ne karo metu. Vaikinas buvo išskūstas ir pasodintas budeti, kol visi batalijono nariai buvo paleisti namo. Slykstu.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS