Savaitgalį keliuose žuvo trys žmonės | kl.lt

SAVAITGALĮ KELIUOSE ŽUVO TRYS ŽMONĖS

Praėjusį savaitgalį, sausio 22-24 dienomis, kelių policijos pareigūnai užregistravo, pirminiais duomenimis, 146 eismo įvykius, daugiausia – penktadienį.

Lietuvos kelių policijos tarnybos duomenimis, žmonės nukentėjo septyniuose eismo įvykiuose. Iš viso – keturiolika sužeistų, o viename įvykyje Kauno rajone žuvo trys asmenys.

Šeštadienio vakarą Kauno rajone, Ražiškių kaime, kelyje Kauno hidroelektrinė-Garliava, automobilis „Mercedes-Benz E220“, vairuojamas 23 metų vaikino, tiesiame kelio ruože įvažiavo į priešpriešinio eismo juostą, kur susidūrė su automobiliais „Toyota Prius“ ir „Audi A8“, vairuojamu 33 metų moters.

Per įvykį žuvo automobilio „Mercedes-Benz“ vairuotojas ir „Toyota“ 44 metų keleivė. Šį automobilį vairavęs 33 metų vyras sunkios būklės buvo paguldytas į Kauno klinikas, kur kitos paros naktį mirė.

Dėl neblaivių vairuotojų kaltės praėjusį savaitgalį įvyko dešimt eismo įvykių. Žmonės juose nenukentėjo.

Nukentėjusiųjų išvengta ir transporto priemonėms susidūrus su laukiniais gyvūnais. Tokių įvykių registruota 41. Pėstieji pateko į du eismo įvykius.

Lietuvos kelių policijos tarnyba įspėja, kad pirmadienį važiavimo sąlygas daug kur gali sunkinti sniegas, šlapdriba, plikledis.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS