Savaitgalį policija registravo 200 eismo įvykių: sužeisti 44 žmonės | kl.lt

SAVAITGALĮ POLICIJA REGISTRAVO 200 EISMO ĮVYKIŲ: SUŽEISTI 44 ŽMONĖS

  • 0

Praėjusį savaitgalį, birželio 4–6 dienomis, policijos pareigūnai užregistravo, pirminiais duomenimis, 200 eismo įvykių: penktadienį – 79, šeštadienį – 67, sekmadienį – 54.

Penktadienio, birželio 4 d., popietę, Kaune, A. Juozapavičiaus prospekte, pėsčiųjų perėjoje, maršrutinis autobusas „Neoplan“, vairuojamas 65 metų vyro, kliudė ir sužeidė ėjusią 63-ejų moterį.

Taip pat popietę, Telšiuose, Luokės gatvėje, į pėsčiųjų perėją dviračiu įvažiavęs dvylikos metų berniukas atsitrenkė į važiavusį mikroautobusą „VW Caravelle“, vairuojamą 33 metų vyro. Nukentėjo nepilnametis.

Prieš aštuntą vakaro, Vilniuje, Naujininkų gatvėje, dviračiu iš teritorijos išvažiuodama mažametė atsitrenkė į važiavusį automobilį „Subaru Justy“, kurį vairavo 38 metų vyras. Po įvykio aštuonerių metų mergaitė paguldyta į ligoninę.

Vakare, 19 val., Alytaus rajone, Ilgų kaime, į kairėje esantį keliuką neleistinoje vietoje automobiliu „Volkswagen Passat“ sukdamas aštuoniolikmetis vaikinas susidūrė su motociklu „Honda“, kuris nuo smūgio nulėkė į griovį. Tiek motociklo, tiek automobilio vairuotojai paguldyti į ligoninę.

Apie pusę aštuntos vakaro, Utenos rajone, Bikūnų kaime, tiesiame kelio ruože į dešinę pusę nuvažiavo ir į krūmus rėžėsi motociklas „Yamaha“. Jį vairavo ir nukentėjo neblaivus, teisės vairuoti neturintis 25 metų vyras.

Šeštadienio, birželio 5 d., ryte, Palangoje, dviračių tako vingyje susidūrė priešpriešiais dviračiais važiavę du vyrai, abu jie, 43-ejų ir 53 metų, ir nukentėjo.

Popietę, Kaune, Laisvės alėjoje, 22 metų mergina elektriniu paspirtuku važiuodama pėsčiųjų taku, nors įrengtas dviračių takas, susidūrė su mažamečiu, kuris spyrėsi ant balansinio dviratuko. Pustrečių metų berniukas po įvykio nuvežtas į ligoninę.

Pavakarę, Vilniaus rajone, Radžiulių kaime, žvyrkelio vingyje į kairę vairuojamo automobilio „Nissan Almera Tino“ nesuvaldė neblaivus 46 metų vyras (2,26 promilės). Automobilis nuvažiavo nuo kelio ir apvirto. Nukentėjo 38 metų keleivis.

Po dešimtos vakaro dvejuose įvykiuose dalyvavo motociklų vairuotojai. Vilniaus rajone, Žemagulių kaime, žvyrkelio vingyje į medį atsitrenkė keturratis motociklas „CF Moto CF 500“. Sužeistas 29 metų vairuotojas paguldytas į ligoninę. Pagėgių savivaldybėje, Aušgirių kaime, kelio Vališkiai–Aušgiriai–Žukai vingyje į griovį įvažiavo ir apvirto motociklas, nukentėjo jį vairavęs 26-erių vyras. Jis perduotas į medikų rankas.

Sekmadienį, birželio 6 d., po vidurnakčio, Šiauliuose, Lyros gatvėje, taksi automobilis „Toyota Prius“, vairuojamas 63 metų vyro, partrenkė 23 metų merginą Nukentėjusioji paguldyta į ligoninę.

Po dešimtos ryto, Vilniuje, M. K. Paco gatvės tiesioje nuokalnėje į „Toyota“ markės automobilį, vairuojamą 33 metų moters, atsitrenkė elektriniu paspirtuku važiavęs 58 metų vyras, Suomijos Respublikos pilietis.

Vakare, po septintos, Palangoje, Ošupio take, dviračių taku mopedu „Piaggio“ važiavo, nors teisės tam neturi penkiolikos metų paauglys. Pirminiais duomenimis, pastebėjęs priešpriešiais atvažiuojančius dviračius ir bandydamas išvengti susidūrimo, jis virto ant šono, tačiau mopedas, slysdamas, kliudė dviračiu važiavusią moterį, o ši, griūdama, atsitrenkė į kitą važiavusį dviratį. Per šį įvykį nukentėjo trys žmonės: dviračiais važiavę 56-erių moteris ir 57-erių vyras, taip pat ir nepilnametis.

Popietę dvejuose įvykiuose nukentėjo motociklų vairuotojai. Raseinių rajone, magistraliniame kelyje A1 Vilnius–Kaunas–Klaipėda, vairuojamo motociklo „Suzuki“, važiuodamas antrąja eismo juosta ir staigiai stabdydamas, nesuvaldė 28 metų vyras. Motociklas atsitrenkė į signalinį stulpelį. Plungės rajone, kelyje Žemaičių Kalvarija–Gegrėnai–Medsėdžiai, į griovį vingyje nuvažiavo ir apvirto motociklas „Yamaha XVS 1100“, kurį vairavo 46 metų vyras.

Po vienuoliktos vakaro, Kaune, iš Vienybės gatvės į Kovo 11-osios gatvę sukęs automobilis „VW Passat“ neišsiteko važiuojamojoje kelio dalyje ir trenkėsi į medį. Automobilį vairavo neblaivus 41 metų vyras (1,70 promilės), nukentėjo su juo važiavęs keleivis. Abu jie – Kirgizijos Respublikos piliečiai.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS