Savaitgalį ugniagesiai dėl audros 27 kartus šalino virtusius medžius, du apgadino mašinas | kl.lt

SAVAITGALĮ UGNIAGESIAI DĖL AUDROS 27 KARTUS ŠALINO VIRTUSIUS MEDŽIUS, DU APGADINO MAŠINAS

  • 0

Ugniagesiai šeštadienį dėl audros 27 kartus nuo važiuojamosios kelio dalies vyko šalinti virtusių medžių ar šakų, du virtę medžiai Klaipėdoje ir rajone apgadino automobilius.

Kaip skelbia Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas, daugiausiai, 13 kartų, dėl audros teko vykti Klaipėdos apskrityje, penkis – Šiaulių apskrityje, po du – Telšių, Tauragės ir Kauno apskrityse, po vieną Alytaus, Kauno,  Panevėžio, Marijampolės apskrityse.

Klaipėdoje šeštadienio rytą, apie 9.20 val., Malūnininkų gatvėje ant automobilio „VW Jetta“ užvirto medis. Krisdamas medis išdaužė automobilio galinį stiklą, nulaužė veidrodėlį, įlenkė variklio dangtį bei sparną. Panaudojus automobilinę gervę ir grandinį pjūklą, medis supjaustytas ir patrauktas nuo automobilio

Klaipėdos rajone, prie Lėbartų kapinių stovėjimo aikštelės, popietę, apie 13 val., medis nuvirto ant važiuojamosios kelio dalies, o virsdamas kliudė pravažiuojantį automobilį „BMW X5“.

Įvykio metu išdužo automobilio priekinis stiklas bei vietomis buvo sulankstytas variklio dangtis. Medis automobilio neprispaudė. Panaudojus grandininį pjūklą, medis buvo supjaustytas dalimis ir patrauktas į šalikelę.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS