Paspirtukas Šiauliuose partrenkė penkiametį: šiam – sukrėstos smegenys, lūžo žandikaulis | kl.lt

PASPIRTUKAS ŠIAULIUOSE PARTRENKĖ PENKIAMETĮ: ŠIAM – SUKRĖSTOS SMEGENYS, LŪŽO ŽANDIKAULIS

  • 2

Šiauliuose paspirtukas kliudė ir sunkiai sužalojo į dviračių taką išbėgusį vaiką, policija ieško įvykio liudytojų.

Šiaulių miesto ir rajono policijos pareigūnai atlieka ikiteisminį tyrimą dėl liepos 7-osios vakarą Gardino gatvėje įvykusio eismo įvykio, antradienį pranešė Šiaulių policija.

Tos dienos vakarą, apie 19 val., elektriniu paspirtuku dviračių taku važiavęs 52 metų vyras ties devintu numeriu pažymėtu gyvenamuoju namu kliudė ir sužalojo į dviračių taką išbėgusį penkiametį berniuką.

Anot vyro, iš krūmų išnirusį ir vidury dviračių tako sustojusį vaiką jis pastebėjo likus iki jo dešimt metrų. Ir nors paspirtuko vairuotojas nuspaudė stabdžio pedalą, tačiau susidūrimo su vaiku išvengti nepavyko.

Respublikinės Šiaulių ligoninės Moters ir vaiko klinikoje berniukui buvo diagnozuota galvos žaizdos, smegenų sukrėtimas, viso kūno nubrozdinimas, žandikaulio lūžimas. Jis paguldytas į Vaikų intensyviosios terapijos skyrių.

Paspirtukininkui buvo nestipriai susižalotos rankos, tad vykti į ligoninę jam neprireikė. Paspirtukas apgadintas taip pat nestipriai – liko keletas įbrėžimų.

Policija sako, kad siekiant objektyvaus situacijos įvertinimo, tyrėjams labai svarbūs liudytojų parodymai. Mačiusių šį eismo įvykį, tyrėja prašo paskambinti telefonais 8 673 99129, 8 700 61407 arba parašyti elektroniniu paštu ginta.zemrietiene@policija.lt.

Gairės: partrenktas vaikas, paspirtuko avarija, sužalotas vaikas, avarija LT
Rašyti komentarą
Komentarai (2)

nevadinkit ,asilai, elektrinius motorolerius „paspirtukais“!

Taikykite jiems tokias pat taisykles kaip ir vidaus degimo variklius turintiems motoroleriams ir viskas atsistos į savo vietas!

jo

Jei nuotraukoje įvykyje dalyvavusi transporto priemonė, tai nėra paspirtukas. Panašu į Beaster Scooter BS50ST, o tai reiškia 2,4 kW galią ir 80 km/h greitį. Vadinasi, kaltininkas ir taip aiškus, su mopedu/motociklu dviračių takais važinėti negalima.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS