Trečiadienį per eismo įvykius žuvo penki žmonės, du – sužeisti | kl.lt

TREČIADIENĮ PER EISMO ĮVYKIUS ŽUVO PENKI ŽMONĖS, DU – SUŽEISTI

  • 0

Praėjusią parą, trečiadienį, policijos pareigūnai užregistravo, pirminiais duomenimis, 57 eismo įvykius.

Dėl neblaivių vairuotojų kaltės fiksuoti du įvykiai – Kauno ir Pasvalio rajonuose. Žmonės nukentėjo dviejuose įvykiuose. Viename jų žuvo penki žmonės – vienas nepilnametis, sužeistas ir vairuotojas. Kitame įvykyje sužeisti du keleiviai – tarp jų kūdikis.

Per parą, pirminiais Lietuvos kelių policijos tarnybos pateiktais duomenimis, įvyko devyni eismo įvykiai, kai transporto priemonių vairuotojai neišvengė susidūrimo su į kelią įbėgusiais gyvūnais. Šie įvykiai įvyko Anykščių, Kaišiadorių, Rokiškio, Utenos, Vilniaus rajonuose.

Trečiadienio pavakarę, apie pusę penkių, sningant, Trakų rajone, magistraliniame kelyje A16 kelyje Vilnius–Prienai–Marijampolė, krovininį automobilį „Citroën Berlingo“ (iki 3,5 t) vairavęs 62 metų vyras, pirminiais duomenimis, draudžiamoje vietoje lenkė vilkiką „MAN TGX“, kurį vairavo 35-erių vyras, ir susidūrė su priešpriešinio eismo juosta važiavusiu automobiliu „Fiat Doblo“.

Šis automobilis atsitrenkė į minėtą vilkiką ir nuvažiavo nuo kelio. „Citroën“ taip pat atsidūrė už kelio ribų. Per eismo įvykį žuvo „Fiat“ automobiliu važiavę penki žmonės: automobilį, pirminiais duomenimis, vairavęs 18-metis vaikinas ir keleiviai, 17 metų vaikinas, 29-erių ir 37-erių vyrai, 27 metų moteris. Sužeistas ir į ligoninę nuvežtas „Citroën“ vairuotojas.

Prieš aštuntą vakaro, sningant, Vilniaus rajone, kelyje Vilnius–Švenčionys–Zarasai, esant slidžiai dangai, vairuojamo automobilio „VW Multivan“ nesuvaldė 35 metų vyras. Tiesiame ruože automobilis nuvažiavo nuo kelio į dešinę ir apvirto griovyje. Nukentėjo ir į ligoninę pristatytos keleivės, 33 metų moteris ir trijų mėnesių mergytė.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS