Vaizdo įraše – per plauką nuo tragedijos: kaunietis jaučiasi gimęs antrą kartą | kl.lt

VAIZDO ĮRAŠE – PER PLAUKĄ NUO TRAGEDIJOS: KAUNIETIS JAUČIASI GIMĘS ANTRĄ KARTĄ

  • 19

Pirmadienį K. Donelaičio gatvėje „City Bee“ ženklu pažymėta „Toyota“ rėžėsi į „Audi“. Pastarasis automobilis kaip tik buvo sustojęs paimti keleivio. Vaizdo kameros užfiksavo, kaip automobilis tik per plauką nenuskynė ant šaligatvio laukusio vyro.

Eismo įvykis užfiksuotas pirmadienį apie 20.30 val. Per eismo įvykį žmonės nenukentėjo, apgadintos tik transporto priemonės.

Visgi, šis įvykis išskirtinis, mat aukštesnės jėgos apsaugojo net tik transporto priemonių vairuotojus, bet ir ant šaligatvio buvusį vyrą. Vaizdo kameros užfiksavo, kaip K. Donelaičio gatvėje ant šaligatvio stovi vyras. Tuoj privažiuoja „Audi“ sustoja prie šaligatvio. Šis automobilis stabtelėjo ir ant dviračių tako, kuris įrengtas tarp šaligatvio ir važiuojamosios kelio dalies. Vos „Audi“ sustojus, vyras siekė durų rankenėlės ir norėjo įlipti, tačiau į automobilį rėžėsi „Toyota“.

Branginkime gyvenimą, save ir artimuosius.

Matyti, kaip baltais drabužiais apsirengęs vyras tiesiog atšoka nuo automobilių. Smūgio metu net pakilo „Audi“ galas ir metėsi į ant šaligatvio stovėjusį vyrą, tačiau jam meistriškai pavyko išvengti susidūrimo. Pats vyras socialiniuose tinkluose patikino, kad išvengus stipraus smūgio jis jaučiasi tarsi antrą kartą gimęs.

Kauniečio vaizdo įrašas

„Kasdien džiaukimės gyvenimu, nes, kaip matome, scenarijus gali pasikeisti kardinaliai – visai kitaip nei planuojame. Įsivaizduojame, kad gyvensime 100 metų, tačiau per akimirką nieko gali nebelikti. Branginkime gyvenimą, save ir artimuosius“, – portalui kauno.diena.lt tikino laimės kūdikiu save apibūdinantis kaunietis.

Po įvyko matyti, kad tiek „Toyota“, tiek „Audi“, stabtelėjęs paimti keleivio, gerokai apgadinti. Nuomojamam automobiliui sumaitotas kapotas bei priekinis ratas toje pusėje, su kuria ir rėžėsi į „Audi“. Pastarajam teks tvarkyti galinę dalį, keisti bamperį, tvarkyti dureles, perdažyti visą automobilio šoną.

Skaitytojo nuotr.

Policijos budėtojas portalui kauno.diena.lt nurodė – kadangi avarijos metu žmonės nenukentėjo, vairuotojai užpildė eismo įvykio deklaraciją.

GALERIJA

  • Vaizdo įraše – per plauką nuo tragedijos: kaunietis jaučiasi gimęs antrą kartą
  • Vaizdo įraše – per plauką nuo tragedijos: kaunietis jaučiasi gimęs antrą kartą
Skaitytojų nuotr., vaizdo įrašo stop kadras
Gairės: avarija Kaune, avarija Kauno centre, per plauką nuo tragedijos, vos išvengė susidūrimo, laimės kūdikis, K. Donelaičio gatvė, avarija LT
Rašyti komentarą
Komentarai (19)

Evil

Cia is vaizdo iraso matosi, jog audine sustojo netinkamai, neleido pravaziuoti normaliai kitai is galo transporto priemonei. Tai jau yra KET pazeidimas. Kitas dalykas toyota automobilis irgi matyt nesilaike saugaus atstumo ir istume i audi. Taip pat KET pazeidimas. Del pazeidimo sustojant, neaisku ar ten galima ar negalima taip daryti, cia jau policija nustatys. KALTI abu vairuotojai.

Vanga

Papildant komentarą apie buvusią troleibuso avariją su tragiškomis pasekmėmis , tai toji močiutė su 2 anūkučiais ir jau mirusia jų mama , palaidoti Eigulių kapinėse , užmiršti ,kapas apleistas , matyt nėra kam prižiūrėti… Gal troleibusų parkas pasirūpintų, jausdamas moralinę skolą?

As

Toyota vairavo turbut kokia ukropu "didvyre"su telefonu rankose...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS