16-metis nubaustas už vairavimą be teisės, nelegalų ginklą ir rūkymą policijoje | kl.lt

16-METIS NUBAUSTAS UŽ VAIRAVIMĄ BE TEISĖS, NELEGALŲ GINKLĄ IR RŪKYMĄ POLICIJOJE

  • 1

Elektrėnuose gyvenantis 16-metis per kelis mėnesius sulaukė gausybės nuobaudų už padarytus pažeidimus.

Liepos 6-osios naktį vairuodamas automobilį BMW, jis apgadino du skirtingose gatvėse stovinčius automobilius ir, pasišalinęs iš įvykių vietų, žiedinėje sankryžoje nuvažiavo nuo kelio ir atsitrenkė į smėlio krūvą. Visas jaunuolio pasivažinėjimas Elektrėnų gatvėmis buvo užfiksuotas vaizdo stebėjimo kameromis.

Pasak policijos pranešimo, tuo metu tiriant aplinkybes, paaiškėjo, kad automobiliui BMW, kurį vairavo šešiolikmetis, nustatyta tvarka  neatlikta valstybinė techninė apžiūra, be to, ant jo buvo pritvirtinti kitos transporto priemonės valstybinio numerio ženklai. Dėl tokių veiksmų Panevėžio miesto apylinkės teismas nepilnametį, neturintį teisės vairuoti, nubaudė 137 valandų nemokamais viešaisiais darbais ir konfiskavo transporto priemonę.

Rugpjūčio 16-osios naktį jis vėl pastebėtas Elektrėnų gatvėse, tik jau su kita transporto priemone – „Honda Civic“ be valstybinio numerio ženklo. Policijai buvo pranešta, kad šis automobilis dideliu greičiu važinėja miesto gatvėmis. Pareigūnai jį rado stovintį prie garažų.

Rugsėjo 16 dieną 12 val. nepilnametis atvyko į Elektrėnų policijos komisariatą, kur jam dėl Kelių eismo taisyklių pažeidimų buvo surašytas protokolas. Komisariate buvo atlikta šešiolikmečio dalinė asmens apžiūra, kurios metu rastas dujų balionėlis „Nato“ su paralyžiuojančiomis dujomis, priskiriamomis prie D kategorijos dujinių ginklų, ir kurias asmenims iki 18 metų draudžiama turėti.

Pareigūnai surašė administracinio teisės pažeidimo protokolą. Vėliau vaikinas, jam prašant, buvo palydėtas į tualetą, kur nusprendė parūkyti. Jam buvo surašytas protokolą už rūkymą vietose, kuriose draudžiama tai daryti.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

KLP.

Debiloidas,po pjankes padaritas.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS