Agresyvus ir neblaivus vyras kirviu užpuolė policininkus ir medikus | kl.lt

AGRESYVUS IR NEBLAIVUS VYRAS KIRVIU UŽPUOLĖ POLICININKUS IR MEDIKUS

Alytaus rajone neblaivus vyras kirviu užpuolė pas jį atvykusius medikus ir policininkus.

„Buvo gautas pranešimas iš artimųjų, kad jie tiesioginės transliacijos metu mato, kaip asmuo niokoja turtą. Buvo nuvykta į įvykio vietą ir tik nuvykus pareigūnai buvo užpulti“, – Eltai sakė Alytaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovė Kristina Janulevičienė.

Kaip pranešė Policijos departamentas, incidentas įvyko pirmadienį, apie 15 val. 40 min., Obelninkų kaime, namo kieme.

Agresyvus vyras, rankose laikydamas kirvį užpuolė atvykusius greitosios medicinos pagalbos medikus ir Alytaus apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnus, nevykdė jų reikalavimų. Jis kirviu apgadino tarnybinio policijos automobilio „VW Transporter“ priekines duris.

„Policininkams nespėjus išlipti iš automobilio, į juos buvo sviestas kirvis, tada pareigūnas panaudojo elektros impulsinį prietaisą „Taser“. Metęs kirvį, jis grįžo į namus ir užsirakino. Vėliau, atvykus pastiprinimui, vyrą pavyko išvilioti iš namų. Jis buvo surakintas antrankiais ir nuvežtas į gydymo įstaigą“, – Eltai sakė K. Janulevičienė.

Per įvykį pareigūnai ir greitosios medikai nenukentėjo.

„Džiaugiamės, kad niekas nenukentėjo“, – sakė policijos atstovė.

Neblaivus (1,70 prom.) 32 metų vyras buvo sulaikytas ir nuvežtas į ligoninę.

Asmuo policijai buvo žinomas ir anksčiau, tik tada aplinkiniams pavojaus nekėlė.

Vyras gyvena vienas, jis mėgsta rengti tiesiogines transliacijas.

Surinkta medžiaga dėl pasipriešinimo policijai.

Tas, kas panaudodamas ar grasindamas tuoj pat panaudoti fizinį smurtą pasipriešino valstybės tarnautojui ar kitam viešojo administravimo funkcijas atliekančiam asmeniui, baudžiamas viešaisiais darbais arba bauda, arba laisvės atėmimu iki trejų metų.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

aalio gaidosai jus FAKTU neiskraipykit

vyras gynesi nuo aferistu vagiu baudeju ir apmokestintoju... gynesi nuo vakcinatoriu ir abonementyzatoriu..gynesi nuo tu kurie jo vardu ima paskolas ir pertekliuje gerai gyvena ...netikit kad jis gynesi ? a jeigu del to kad girtas tai jis serga jis ligonis jis serga priklausomybes liga... a jus ji puolat aip rusai is visu pakampiu ir terorizuojat su savo pensijiniais fondais ir elektrikais aferistais...zmogus negali nuo PSD imoku atsigaut a jus ji terorizuojat baudomis uz tai kad nelegaliai nepatentuota kirvi i rankas paeme... uzpatentuott norit ?? bauduva nuosstabus krastas...ttiesog rojus aferizmuj

??

O kodėl reikėjo priešintis? Juk ne jis nuvyko, bet pas jį atvyko., vadinasi jam kėlė pavojų, o ne jis kėlė. Tai kuriuos reikia teisti?

SUSIJUSIOS NAUJIENOS