Apsivogus parduotuvėje išvengti kalėjimo gali tapti lengviau | kl.lt

APSIVOGUS PARDUOTUVĖJE IŠVENGTI KALĖJIMO GALI TAPTI LENGVIAU

  • 10

Nemokamų vaišių nebūna. Tačiau taip mano toli gražu ne visi. Anot prekybininkų, smulkios vagystės yra kasdienybė, praneša LNK žinių tarnyba.

Iki šiol baudžiamoji atsakomybė gresia, jei žala siekia 150 eurų. Siūloma, kad baudžiamoji atsakomybė būtų taikoma, jei pavogtų daiktų vertė siekia ne 150, o 250 eurų.

O ir už tokį nusikaltimą grėstų tik bauda.

Laisvės atėmimas būtų taikomas tik tada, jei žala siektų 500 eurų.

Rašyti komentarą
Komentarai (10)

PETRAS PIKŠRYS

Parduotuvėse visada buvo vagys. Dažniausiai tai asocialūs asmenys (neturintis nei kur gyventi, nei darbo nei maisto), gauna kokias tai pašalpas, bet pagrindinis pajamų šaltinis - smulkios vagystės iš parduotuvių. Dažniausiai pavagia už 10 -15 eurų. Na ir kas, ogi nieko. Net jeigu apsaugos darbuotojas sulaiko tokį vagį, vis tiek nei policija nei kita teisėsauga jo niekaip nubausti negali. Paskirtą administracinę baudą vis tiek nemoka, nes neturi jokių pajamų. Taip ir sukasi uždaras ratas Pavogė - sulaikė - paleido.

Rapolas

Laikas skusti musu valdininkus ir visus teisininkus Europos teismui. Kuo toliau, tuo gyventi darosi linksmiau. Arteja apokalipse, ne kitaip.

T

Spirkite po velniu tuos idiotus seimunus tai dabar skatins zmones kad vogtu gal adamkus brendzio buteli dar pavogs su subine jus mastote
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS